Κωνσταντίνος Αργυρός: Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα του στο Fantasia! (pics)

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην Κατερίνα Καινούργιου για την πρεμιέρα της εκπομπής της “Φτιάξε καφέ να στα πω“.

Αρχικά μίλησε για το πώς αισθάνεται που ηγείται σχήματος για 5 συνεχόμενα χρόνια και αν έχει άγχος για αυτό: “Άγχος πάντα υπάρχει σε κάθε πρεμιέρα, σε κάθε νέο ξεκίνημα. Κυρίως για το αν θα υπάρχει χημεία με τους εκάστοτε συναδέλφους και τον εκάστοτε επιχειρηματία”

Στη συνέχεια μίλησε για τις συνεργασίες που έχει κάνει και με ποιους καλλιτέχνες θα ήθελε να συνεργαστεί στο μέλλον: “Μια πολύ ωραία μου συνεργασία ήταν με την Πάολα. Είχαμε περάσει πάρα πολύ ωραία. Στο μέλλον θα ήθελα να συνεργαστώ με πολλούς καλλιτέχνες όπως με την Άννα Βίσση και τον Βασίλη Καρρά“. 

Ακόμη αναφέρθηκε στο θέμα της αμοιβής λέγοντας πως δεν είναι από τα πράγματα που είναι προτεραιότητα του καθώς μπορεί να ζήσει και με λίγα. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να πηγαίνει κάθε φορά η εκάστοτε συνεργασία καλά.

Τέλος δήλωσε πως πολλά κομμάτια του είναι αποτέλεσμα εμπειριών τόσο δικών του όσο και φίλων του ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των σχέσεων, λέγονται πως είναι πιστός και σταθερός σε μία σχέση.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την συνέντευξη:

 

Σχόλια