Κωνσταντίνος Αργυρός: Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα του στο Fantasia! (pics)
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μετά από μία πολύ επιτυχημένη σεζόν στο Fantasia και μία sold out καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο, επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στη νυχτερινή Αθήνα, έχοντας στο πλευρό του την Ελένη Φουρέιρα!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ξεκίνησε το πρόγραμμά του με τη νέα του επιτυχία “Αθήνα – Θεσσαλονίκη”, ενώ ακολούθησαν το “Τα κατάφερες” και το “Το συμπέρασμα”, αλλά και τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από ολόκληρη τη δισκογραφία του.

Μαζί του η λαμπερή και ανανεωμένη Ελένη Φουρέιρα, που με την ξεχωριστή σκηνική της παρουσία έκλεψε τις εντυπώσεις, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα με τη νέα της επιτυχία “Τι κοιτάς”.

Στο σχήμα συμμετέχει και ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο οποίος μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να αγαπηθεί από το κοινό.

Το πιο ξεχωριστό πρόγραμμα της Αθήνας συμπληρώνει  η εκρηκτική Courtney Parker ,  η Βάσια Θεοδοσίου και η Ανδρομάχη, ενώ ο  Dj Γιάννης Λάχανος με τις μουσικές επιλογές του , δίνει τον δικό του παλμό!

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή το Fantasia αποτελεί τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης στην νυχτερινή Αθήνα,  με ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Κωνσταντίνου Ρήγου!

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Τασούλης

Σχόλια