Συνεχίζουν ακάθεκτοι να ξεσηκώνουν το κοινό!!!

Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης εξακολουθούν να εμφανίζονται με μεγάλη επιτυχία στο «Club 22» επιβεβαιώνοντας ότι αυτή η σεζόν τους ανήκει δικαιωματικά!

Κάθε εβδομάδα αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες δίνουν βροντερό παρόν και τους τιμούν με την παρουσία τους!
To Βράδυ της Πέμπτης οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Sfera 102.2,  Γρηγόρης Αρναούτογλου, Νάνσυ Αντωνίου, Παναγής Τζωρτζάτος, Γιώτα Τσιμπρικίδου, Ελένη Κολοκοτρώνη, Βαγγέλης Χαριστόπουλος και Πέτρος Καρράς διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις επιτυχίες του Πάνου Κιάμου και του Νίκου Κουρκούλη!

Το επιτυχημένο πρόγραμμα του «Club 22» επέλεξε επίσης σε μια από τις σπάνιες νυχτερινές της εξόδους και η αγαπημένη ερμηνεύτρια Λιζέτα Νικολάου ενώ πριν λίγες ημέρες ο Λούκας Γιώρκας, τα συγκροτήματα Rec & Kings, η Βασιλική Νταντά, ο Πάρις αλλά και ο ηθοποιός Ορφέας Παπαδόπουλος έδωσαν την δική τους «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Πάνο Κιάμο και το Νίκο Κουρκούλη!

Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης, το πιο hot σχήμα της νυχτερινής Αθήνας είναι γεγονός και βρίσκεται στο Club 22.

Μετά την τεράστια πρεμιέρα του σχήματος, απολαμβάνουν την τεράστια αγάπη του κοινού κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο ενώ παράλληλα αγαπημένοι φίλοι και συνάδελφοι δίνουν δυναμικό παρόν και διασκεδάζουν με τις επιτυχίες τους, και όχι μόνο.

Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης
Πρόσφατα, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου καθώς η γλυκιά Καλομοίρα έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της διασκέδασε με το επιτυχημένο πρόγραμμα του Club 22. Μάλιστα μετά από παρότρυνση του Πάνου Κιάμου και του Νίκου Κουρκούλη η Καλομοίρα ανέβηκε στη σκηνή και κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα τραγουδώντας ένα κομμάτι μέσω του οποίου έχουμε αγαπήσει την Καλομοιρα από την πορεία της στο Fame Story, το τραγούδι “Η πιο καλή γκαρσόνα“.

Το ίδιο βράδυ το Club 22 επέλεξαν για τη νυχτερινή τους έξοδο η Στέλλα Καλλή και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ενώ λίγες ημέρες πριν και ο Αντύπας με τον Τόνυ Μαυρίδη χειροκρότησαν δυνατά τον Πάνο Κιάμο και το Νίκο Κουρκούλη!

Δείτε τι έγινε το βράδυ της πρεμιέρα τους, στο Club 22:

Ο Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης έδωσαν βροντερό παρόν στην Αθηναϊκή διασκέδαση στην πρεμιέρα τους στο Club 22.

Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης

Με ατέλειωτες επιτυχίες και καθηλωτικές ερμηνείες σε συνδυασμό με το πλήθος κόσμου να χειροκροτεί ασταμάτητα τους αγαπημένους καλλιτέχνες, κύλησε το βράδυ της Πέμπτης σε ένα από τα πιο ξεσηκωτικά σχήματα της νυχτερινής Αθήνας.

Οι Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης ευχαρίστησαν το κοινό για την υπέροχη υποδοχή που τους επιφύλαξε ενώ δεν δίστασαν να αποκαλύψουν με χιουμοριστική διάθεση πως δεν άντεξε ο ένας μακριά από τον άλλο και επέστρεψαν με πολλά κέφια στο Club 22.

Στην λαμπερή πρεμιέρα μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν η Νίνα Λοτσάρη, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης ξανά στο Club 22

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο για 18 εμφανίσεις.
Συμμετέχει η Χριστίνα Σάλτη!

Club 22 Live Stage
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 22
Τηλ: 210 9244390 – 391

Σχόλια