Πάνος Κιάμος: Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα του στο Must Seaside Club
Μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν στο Club 22, ο Πάνος Κιάμος επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα την Πέμπτη 24 Ιουνίου!

Ο αγαπημένος ερμηνευτής ξεσήκωσε το κοινό με τις μοναδικές του ερμηνείες και το επικοινωνιακό του χάρισμα, παρασύροντας του θαμώνες σε νέα μονοπάτια του live clubbing!

Στο πλευρό, ο Κώστας Μαρτάκης που κέρδισε τις εντυπώσεις με την εκρηκτική του σκηνική παρουσία και με τα τραγούδια του, αλλά και οι Otherview με τη μοναδική τους παρουσία!
Μαρτάκης
Την λαμπερή βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Αντύπας, ο Χρήστος Χολίδης, ο Πάνος Καλίδης με την σύντροφο του Λεάνα Μάρκογλου, ο Γιώργος Λεμπέσης, ο Γιώργος Δασκουλίδης, ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Ταχτσίδης καθώς και εξέχοντα στελέχη της Cobalt Music και της Panik Records.
Otherview
Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο ο Πάνος Κιάμος κατεβαίνει παραλία… στο Must Seaside Club στη Βούλα!
Πάνος Κιάμος: Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα του στο Must Seaside Club
Μαρτάκης Πάνος Κιάμος: Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα του στο Must Seaside Club Πάνος Κιάμος: Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα του στο Must Seaside Club

Πάνος Κιάμος: Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα του στο Must Seaside Club Πάνος Κιάμος: Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα του στο Must Seaside Club Πάνος Κιάμος: Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα του στο Must Seaside Club

 

Σχόλια