Βασίλης Δήμας ΠΟΥΦ:  Τι έπαθε και τραγουδάει το τεράστιο hit του «Ραγίζει Η Καρδιά Μου» σαν να έχει πάθει εγκεφαλικό; Πόσο γρήγορα & πετυχημένα μπορεί να μελοποιήσει τις «οδηγίες χρήσης προφυλακτικού»; Πως ένιωσε όταν ο γιος του είπε για πρώτη φορά «Σ’αγαπώ μπαμπά»;

Βασίλης Δήμας ΠΟΥΦ

Τι είναι το ΠΟΥΦ;

Το ΠΟΥΦ powered by mini PICK Crackers είναι η πιο σύγχρονη εκπομπή στο ελληνικό internet! Ανεβαίνει κάθε Παρασκευή στο κανάλι της  Cobalt Music και κάθε φορά ένας διαφορετικός καλεσμένος «εκτίθεται» με χιούμορ, εκπλήξεις & παιχνίδια, όπως ποτέ παλιότερα…  Η επιμέλεια & αρχισυνταξία της εκπομπής είναι του Μιχάλη Παπανικολάου και η σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Βασίλης Δήμας ΠΟΥΦ

Ποιος είναι ο Βασίλης Δήμας;

Ο Βασίλης Δήμας είναι Έλληνας τραγουδιστής και συνθέτης. Γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου του 1982 και μεγάλωσε στον Πειραιά. Η ασχολία του με την μουσική ξεκίνησε στην παιδική του ηλικία, όταν έμαθε να παίζει κιθάρα και ξεκίνησε τις σπουδές του στη Σχολή Εγχόρδων Οργάνων του Αττικού Ωδείου.  Μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές του, έγραψε κάποια τραγούδια με μια κιθάρα, και απευθύνθηκε δισκογραφική εταιρία Universal. Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια έχει καταφέρει να έχει στο ενεργητικό του ως συνθέτης, περίπου δέκα πλατινένιους, και διπλά πλατινένιους μουσικούς δίσκους, δύο χρυσούς δίσκους και ως τραγουδιστής πολλές επιτυχίες και πολλά εκατομμύρια views στο YouTube.

Ο Βασίλης Δήμας καλεσμένος στο ΠΟΥΦ

Ο πολύ λαοφιλής τραγουδιστής Βασίλης Δήμας, με επιτυχίες που συγκεντρώνουν δεκάδες εκατομμύρια views & την άδολη αγάπη του κόσμου, κάθεται αυτή τη βδομάδα στο ΠΟΥΦ σε μια σπάνια εμφάνιση on cam για να εκπλήξει με το πόσο μοντέρνος, γλυκός και ακομπλεξάριστος είναι!

Έτσι, στο κάλεσμα του παρουσιαστή Διονύση Ατζαράκη ο λαϊκός τραγουδιστής είναι έτοιμος να μελοποιήσει (με πολύ πάθος!) τις «οδηγίες χρήσης προφυλακτικού», να γράψει μέσα σε 2’ ελληνικούς στίχους για το Rockstar του Post Malone και να τραγουδήσει τη δική του τεράστια επιτυχία «Ραγίζει Η Καρδιά Μου» με όλα τα φωνήεντα αλλαγμένα, σαν να έχει πάθει εγκεφαλικό.

Επίσης, κάποια στιγμή προσπαθεί ειλικρινά να τραγουδήσει όπερα και όταν πρέπει να τηλεφωνήσει σε κάποιον για φάρσα, αυτός επιλέγει τον Σταμάτη Γονίδη (μη προφανής επιλογή).

Κυρίες και κύριοι, ο Βασίλης Δήμας στο ΠΟΥΦ είναι μια αποκάλυψη!

Δείτε τώρα το 5ο επεισόδιο του ΠΟΥΦ- Season 2.

Βασίλης Δήμας ΠΟΥΦ: Ο λαοφιλής τραγουδιστής κάνει την έκπληξη

Σχόλια