Η καλοκαιρινή περιοδεία του Κώστα Μακεδόνα ξεκινά και αναμένεται να προσελκύσει πάρα πολύ κόσμο. Ο Κώστας Μακεδόνας, μία από τις πιο σημαντικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού, παρέα με τις νέες ταλαντούχες τραγουδίστριες Κέλλυ Βουδούρη και Γιάννα Φαφαλιού και μία εξαιρετική ομάδα μουσικών και τεχνικών ξεκινούν τον προγραμματισμό για τις καλοκαιρινές τους συναυλίες.

Κώστας Μακεδόνας για Rising Star

Η καλοκαιρινή περιοδεία του Κώστα Μακεδόνα

Ο Κώστας Μακεδόνας, αφού αποτέλεσε μία από τις εκπλήξεις του χειμώνα, με την πετυχημένη του εμφάνιση στο talentshow του Αντ1 “Rising star” και έχοντας στις αποσκευές του πολλές μεγάλες επιτυχίες στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού με πιο πρόσφατη το τραγούδι “Είναι πια αργά” (με την υπογραφή του συγκροτήματος ΜΕΛISSES), μας παρουσιάζει μοναδικά τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία («Μαργαριτάρια», «Μόνο μια φορά», «Το ποδήλατο», «Μη μου λες αντίο», «Κάτσε καλά», «Κόκκινα γυαλιά», «Αντικριστά», «Έκανες το λάθος», «Η Λίζα και η κορνίζα», «Στο λευκό τον πύργο», «Χωρίς εσένα», «Δεν σου ανήκω» και πολλά άλλα) αλλά και τραγούδια – σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Χρήστου Νικολόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοΐζου και άλλων δημιουργώντας ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα βασισμένο στο καλό λαϊκό τραγούδι.

Μαζί του αυτό το καλοκαίρι, δύο από τις φωνές που ξεχώρισαν στο “Rising Star” και αγαπήθηκαν από το κοινό, η Κέλλυ Βουδούρη η οποία έφτασε μέχρι και τον τελικό και η Γιάννα Φαφαλιού που πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο της single”Μια γυναίκα μόνο ξέρει”.

Με μια επανεκτέλεση της γνωστής επιτυχίας “Μια γυναίκα μόνο ξέρει”, η Γιάννα Φαφαλιού ξεκινάει το δισκογραφικό της ταξίδι με τη Heaven music.

Πρόκειται για το τραγούδι των “Εκείνος και Εκείνος“, που είχε ερμηνεύσει πρώτη η Καίτη Γκρέυ, σε μια πιο φρέσκια, καλοκαιρινή ενορχήστρωση από τον Λεωνίδα Τζίτζο. Στα φωνητικά ο Νίκος Καλλίνης, ο ένας από τους δημιουργούς του τραγουδιού.

Η Γιάννα Φαφαλιού, ξανασυστήθηκε μουσικά στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο talent show του Αντ1 “Rising star”. Ο Κώστας Μακεδόνας όχι μόνο την επέλεξε στην ομάδα του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά την επέλεξε να είναι και μαζί του κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής του περιοδείας.

Αξιοσημείωτη στιγμή της καριέρας της ήταν η συμμετοχή της το 2004 στην Eurovision στο πλευρό του Σάκη Ρουβά, ενώ ακόμα έχει συνεργαστεί με τους Παντελή Θαλασσινό, Βασίλη Λέκκα, Παναγιώτη Μάργαρη, Γιάννη Βαρδή και Στέλιο Ρόκκο.

Σχόλια