Κέλλυ Βουδούρη, Αναστασία Ιωακειμίδου και Γιάννα Φαφαλιού στη Σφίγγα, ενώνουν τις δυνάμεις τους για δύο ιδιαίτερες βραδιές στη γνωστή, μουσική σκηνή την Πέμπτη 23 και 30 Μαρτίου.

Κέλλυ Βουδούρη, Αναστασία Ιωακειμίδου και Γιάννα Φαφαλιού στη Σφίγγα

Κέλλυ Βουδούρη, Αναστασία Ιωακειμίδου και Γιάννα Φαφαλιού στη Σφίγγα

Οι τρεις κοπέλες με τις εξαίσιες φωνητικές δυνατότητες, μας συστήθηκαν μέσα από το talent show του Αντ1Rising star” και ξεχώρισαν αμέσως για τις ιδιαίτερες χροιές τους, την παρουσία τους και τις μουσικές επιλογές τους. Φυσικά δεν ήταν καθόλου τυχαίο πως και οι 3 τους επιλέχθηκαν από τον Κώστα Μακεδόνα για να πλαισιώσουν την ομάδα του και η πορεία τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!

Τις δύο τελευταίες Πέμπτες του Μαρτίου (23 και 30) η Κέλλυ, η Αναστασία και η Γιάννα θα παρουσιάσουν με 6 εξαιρετικούς μουσικούς ένα δείγμα της καλλιτεχνικής τους ταυτότητας μέσα από τραγούδια και ερμηνείες που τους έχουν επηρεάσει από την rock, έντεχνη, λαϊκή αλλά και παραδοσιακή μουσική και θα ανατρέξουν στο  χρόνο, φτάνοντας στο σήμερα μέσα από ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις και “παντρέματα” διαφορετικών ακουσμάτων.

Ως γνωστόν η Κέλλυ και η Αναστασία συνεχίζουν κανονικά στο Rising Star συνεχίζοντας να εντυπωσιάζουν το κοινό και την κριτική επιτροπή, ενώ η Γιάννα έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι, αλλά έκλεψε τις εντυπώσεις με το πολύπλευρο ταλέντο της. Το Show συνεχίζεται αυτή την Κυριακή με ένα ακόμα ενδιαφέρον Hot Seat, όπου θα αποχωρήσει ένα παίκτης.

Στο τελευταίο Live (19/3) η Κέλλυ τραγούδσε το ”Τώρα κι εγώ θα ζήσω” της Χάρις Αλεξίου και συγκέντρωσε 81%, ενώ η Αναστασία είπε τη ”Μπαλάντα του κυρ Μέντιου” του αθάνατου Νίκου Ξυλούρη, ένα τραγούδι – πρόσκληση που κατάφερε να το εκπροσωπήσει τέλεια, συγκεντρώνοντας το 66% των ψήφων και παραμένοντας στο παιχνίδι.

 

Μαζί τους οι μουσικοί:

Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος: ηλεκτρική κιθάρα

Σταύρος Χαραμής: μπουζούκι

Κώστας Ματσούκης: πλήκτρα

Σπύρος Βαρδακαστάνης: μπάσο

Δημήτρης Νάνος: τύμπανα

Σπύρος Λιβέρης: ακουστική κιθάρα, βιολί, ενορχηστρωση

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

sfigamusic@gmail.com

Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμή εισόδου: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Σχόλια