Τι είπε ο Κώστας Μακεδόνας για το ατύχημα με το ελικόπτερο και πώς βλέπει πλέον την ζωή και την καθημερινότητα του;

Κώστας Μακεδόνας για το ατύχημα με το ελικόπτερο

Δείχνοντας ένα πολύ αισιόδοξο και ρεαλιστικό πρόσωπο, ο Κώστας Μακεδόνας αναφέρθηκε στο σήμερα και στο πώς βιώνει πλέον τα πράγματα μετά την περιπέτεια που είχε με την πτώση του ελικοπτέρου του.

Δείτε τι είπε ο Κώστας Μακεδόνας για το ατύχημα με το ελικόπτερο

“Ήταν κάτι που φανταζόμουν ότι μπορεί να συμβεί στον καθένα μας. Από πολύ μικρό παιδί έμαθα να χαίρομαι την ζωή και την κάθε μου μέρα. Έτσι δεν μου άλλαξε την ζωή, δεν ήμουν άνθρωπος που νόμιζε ότι θα ζήσει 5.000 χρόνια και «προσγειώθηκε» ξαφνικά. Ήμουν συνειδητοποιημένος από πολύ μικρός. Ωστόσο, δεν είσαι ποτέ προετοιμασμένος για να πάθεις κάποιο ατύχημα, απλά πρέπει να χαίρεσαι την ζωή σου, γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε θα τελειώσει” δήλωσε στο seleo.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μάλιστα, πρόσφατα ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο Kremlino.

Μια από τις πιο σημαντικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού, ο Κώστας Μακεδόνας, μαζί με την νέα, ταλαντούχα τραγουδίστρια Μαίρη Δούτση και μια ομάδα από εξαιρετικούς μουσικούς, μας ταξίδεψαν σε λαϊκά μονοπάτια με τραγούδια και επιτυχίες που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Ο Κώστας Μακεδόνας, έχοντας στις αποσκευές του πολλές μεγάλες επιτυχίες στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού, μας παρουσίασε μοναδικά τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία μεταξύ άλλων «Μαργαριτάρια», «Μόνο μια φορά», «Στο λευκό τον πύργο» «Το ποδήλατο», «Μη μου λες αντίο», «Κάτσε καλά»,  αλλά και τραγούδια που έγιναν σταθμοί της ελληνικής δισκογραφίας των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Χρήστου Νικολόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοΐζου και άλλων, δημιουργώντας ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα βασισμένο στο καλό λαϊκό τραγούδι με την αξεπέραστη λαϊκή φωνή του Κώστα Μακεδόνα.

Μαζί του ήταν οι μουσική: ο Κωνσταντίνος Βελλιάδης στο μπουζούκι και στην επιμέλεια ορχήστρας, ο Γιάννης Περδίκης στα πλήκτρα, ο Χρήστος Λαρίσης στη κιθάρα, ο Σπύρος Μελισσανίδης στο ακορντεόν, ο Χρήστος Γκαΐλας στο μπάσο, ο Στέλιος Τσομπανίδης στα τύμπανα, και ο Άγγελος Πετκίδης στην ηχοληψία. Την επιμέλεια του προγράμματος έκανε ο ίδιος ο Κώστας Μακεδόνας

Σχόλια