Παρασκευή σήμερα και το βράδυ δεν πάμε πουθενά. Τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει το Junior Music Stars Επεισόδιο 8.

Junior Music Stars Επεισόδιο 8

Το «Junior Music Stars» υποδέχεται τη νέα χρονιά με τον πιο ζεστό και ευχάριστο τρόπο την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Τα παιδιά διαγωνίζονται σε διασκευές και τραγούδια, που κρύβουν προσωπικές ιστορίες.

Ο Γιώργος Θεοφάνους μαζί με τους δασκάλους  Ευγενία Μανωλίδου, Ευρυδίκη, Γιάννη Βαρδή και Νίκο Βουρλιώτη ενθουσιάζονται με τα μικρά ταλέντα.

Στο Junior Music Stars Επεισόδιο 8 θα παρακολουθήσουμε τους 8 από τους συνολικά 16 μικρούς μας φίλους να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να μας εντυπωσιάσουν.

Junior Music Stars Επεισόδιο 8

Η Ζένια Μουνδρέα θα μας τραγουδήσει την μεγάλη επιτυχία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη με τίτλο “Το μηδέν” το οποίο διασκεύασαν πρόσφατα οι Onirama.

Ο Ανδρέας Σιδηρόπουλος θα μας παίξει με την ποντιακή του λύρα το “Πότε Βούδας Πότε Κούδας” του Νίκου Παπάζογλου.

Ο ταλαντούχος Γιώργος Μαντάς θα ερμηνεύσει την επιτυχία – ύμνο του Αλκίνοου Ιωαννίδη, τον περιβόητο “Προσκυνητή“.

Ο Περικλής Παπαδόπουλος θα ροκάρει με την ηλεκτρική κιθάρα του στο κομμάτι “Smoke on the water” των Deep Purple με την ξεσηκωτική συνοδεία της Ευρυδίκης.

Η Βαρβάρα Αργυρού μας καλεί να φανταστούμε έναν καλύτερο κόσμο με το “Imagine” του John Lennon.

Ο Δημήτρης Σακκάς με το κλαρίνο του θέλει να μας πει πως “Άλλα μου λεν τα μάτια σου” των Cadjo Dilo.

Ο Χριστόφορος Χαραλάμπους καλείται να ερμηνεύσει την μεγάλη επιτυχία του Κωστή Μαραβέγια και του Πάνου Μουζουράκη με τίτλο “Φίλα με ακόμα“.

Η Ειρήνη Περικλέους καλείται με το βιολί της να πλησιάζει την θεσπέσια μελωδία του “Hijo de a luna” της βασίλισσας του βιολιού, Vanessa Mae.

Αναμένουμε λοιπόν απόψε το βράδυ στις 22:00 να ακούσουμε και να δούμε τους Junior Music Stars μας μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

 

Σχόλια