Παναγιώτης Μάργαρης και Ελεάννα Φινοκαλιώτη στον Ιανό για την παρουσίαση του νέου τους δίσκου.

Ο κορυφαίος κλασικός κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης, διασκευάζει αγαπημένα τραγούδια και μας συστήνει την νέα ερμηνεύτρια Ελεάννα Φινοκαλιώτη.

Παναγιώτης Μάργαρης και Ελεάννα Φινοκαλιώτη στον Ιανό

Τραγούδια που μας ταξιδεύουν, που μας μαγεύουν όπως το “Ήρθε βοριάς, ήρθε νοτιάς“, “Το μινόρε της αυγής“, “Αυτή η νύχτα μένει“, “Τσάι Γιασεμιού“, “Μικρή Πατρίδα” κ.α, γνώριμα σ’ όλους μας κομμάτια έρχονται να πλημμυρίσουν με πλούσια συναισθήματα τις στιγμές μας. Με αφορμή το καινούργιο του album “Ταξίδια Ψυχής” ο Παναγιώτης Μάργαρης παρουσιάζει μία παράσταση υψηλής μουσικής αισθητικής και μοναδικής καλλιτεχνικής αρτιότητας. Ο Παναγιώτης Μάργαρης προσεγγίζει σφαιρικά τα τραγούδια και τα οδηγεί σε καινούργια μονοπάτια με συνοδοιπόρο την ταλαντούχα Ελεάννα Φινοκαλιώτη.

Την Παρασκευή 7 Απριλίου, θα παρουσιάσουν το νέο του δίσκο με τίτλο Ταξίδια Ψυχής στον Ιανό. Το album κυκλοφορεί από την Polymusic.

Τόσο η μεγάλη και έμπειρη, επαγγελματική πορεία του Παναγιώτη Μάργαρη όσο και η ευγενική προσωπικότητα της Ελεάννας Φινοκαλιώτη αλλά και η μαγευτική φωνή της, συναντιόνται σε αυτό τον δίσκο που ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Η υπέροχη φωνή της σε συνδυασμό με την ευγενική προσωπικότητα της και την γεμάτη ενέργεια και πάθος για την μουσική, ήταν αρκετό για να ξεκινήσει η συνεργασία της με τον Παναγιώτη Μάργαρη και να ερμηνεύσει λατρεμένες διασκευές και μεγάλες επιτυχίες.

Παναγιώτης Μάργαρης και Ελεάννα Φινοκαλιώτη στον Ιανό

H Ελεάννα Φινοκαλιώτη έχει μιλήσει γι αυτή την συνεργασία στο GetGreekMusic με προσωπική συνέντευξη που μας έδωσε, μας αποκάλυψε πόσο τυχερή νιώθει που έγινε η συνάντηση με τον Παναγιώτη Μάργαρη και πόσο πολύ τον θαυμάζει για τα επαγγελματικά του βήματα. Η Ελεάννα παραδέχεται επίσης, πως δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με καλύτερο τρόπο τα πρώτα της βήματα στο χώρο της δισκογραφίας, “είναι τύχη και ευλογία” δηλώνει χαρακτηριστικά. Η Ελεάννα Φινοκαλλιώτη μας μαγεύει με την φωνή της στην πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική της δουλειά και μας συμβουλεύει να εμπιστευόμαστε πάντα το ένστικτο μας.

Ανυπομονούμε να ακούσουμε ζωντανά στο Ιανό την υπέροχη αυτή μουσική συνεργασία του Παναγιώτη Μάργαρη και της Ελεάννας Φινοκαλιώτη.

Παναγιώτης Μάργαρης και Ελεάννα Φινοκαλιώτη στον Ιανό:

Σταδίου 24 – Αθήνα
τηλ. 210 32 17 810,
Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ:
Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι)

Σχόλια