Η Ελεάννα Φινοκαλιώτη και ο Παναγιώτης Μάργαρης μας ταξίδεψαν!
Χθες, βρεθήκαμε στην επίσημη παρουσίαση του νέου δίσκου “Ταξίδια Ψυχής” από τον Παναγιώτη Μάργαρη και την Ελεάννα Φινοκαλιώτη, στον υπέροχο χώρο πολιτισμού, τον Ιανό.

Δυο εξαιρετικοί καλλιτέχνες, μια κιθάρα, και μια υπέροχη φωνή, μας παρέσυραν σε “Ταξίδια Ψυχής” και πράγματι κατάφεραν να μας ταξιδέψουν τόσο με το συναίσθημα όσο και με την άρτια επαγγελματική τους δουλειά, στο νέο τους δίσκο, που κυκλοφορεί από την POLYMUSIC.

Η Ελεάννα Φινοκαλιώτη και ο Παναγιώτης Μάργαρης μας ταξίδεψαν

Η υπέροχη αυτή βραδιά ξεκίνησε με τον μάγο της κιθάρας, Παναγιώτη Μάργαρη, να παίζει solo στην κιθάρα του αγαπημένα τραγούδια και να μας δείχνει πόσο μεγάλο είναι το πάθος του και η αγάπη του για την μουσική. Στην συνέχεια μας μίλησε για την πρώτη του συνάντηση με την Ελεάννα Φινοκαλιώτη και το πρώτο τους “ταξίδι”.

“Αναζητώντας μια ερμηνεύτρια για τις εμφανίσεις μου εκείνη την περίοδο, με το βασικό στοιχείο που ζητούσα να συνδυάζει το τραγούδι με την υποκριτική, έγινε λοιπόν αυτή η οντισιόν, πέρασαν πάρα πολλές κοπέλες από τον χώρο που πραγματοποιήθηκε, και χωρίς δεύτερη σκέψη επέλεξα την Ελεάννα. Είναι πολύ γοητευτικό να συνδυάζει ένας ερμηνευτής το θεατρικό στοιχείο με το τραγούδι, η Ελεάννα το κάνει πάρα πολύ καλά αυτό. Κάναμε πολλές εμφανίσεις πέρσι τον χειμώνα σε όλη την Αθήνα, και συναυλίες και την άνοιξη και το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβρη αυτόν που μας πέρασε, της πρότεινα αυτό που κάναμε στις συναυλίες να το ηχογραφήσουμε και να κάνουμε μια δισκογραφική δουλειά, έτσι λοιπόν προέκυψαν τα “Ταξίδια Ψυχής”.  Θεωρώ πως είναι μια δισκογραφική δουλειά που μπορεί να αποτελέσει διαβατήριο για την Ελεάννα, να προχωρήσει πολύ στην μουσική και με σωστές επιλογές και πολλή δουλειά να φτάσει πολύ ψηλά. Αν μη τι άλλο είναι πολύ ωραίο να κλείνει ένας κύκλος συνεργασίας με μια δισκογραφική δουλειά κοινή, που είναι κάτι σαν παιδί μας, και για μένα και για την Ελεάννα.”

Μέσα από ένα θερμό χειροκρότημα, στην σκηνή του Ιανού ανέβηκε η Ελεάννα Φινοκαλιώτη, πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ, μας παρέσυρε και μας ταξίδεψε με την εξαιρετική φωνή της και το υπέροχο ταλέντο της. Ερμηνεύοντας τα τραγούδια όλου του δίσκου της με τον Παναγιώτη Μάργαρη, δεν θα μπορούσαμε να μην ξεχωρίσουμε την απίστευτη ερμηνεία της στο τραγούδι “Αυτή η νύχτα μένει“.

Η Ελεάννα Φινοκαλιώτη και ο Παναγιώτης Μάργαρης μας ταξίδεψαν
Σε αυτό το διαχρονικό και αγαπημένο κομμάτι, η Ελεάννα, μας καθήλωσε και μας συγκίνησε αφού η ερμηνεία της είχε κάτι διαφορετικό, κάτι μαγικό. Μας παρέσυρε σε έναν χορό συναισθημάτων και σκέψεων και μίλησε στην ψυχή μας, μαζί με την συνοδεία του Παναγιώτη Μάργαρη και της κιθάρας του.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση αλλά και μεγάλη χαρά η Ελεάννα, δήλωσε: “Πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγράψω πως νιώθω απόψε, είναι γύρω μου άνθρωποι οι οποίοι, τους περισσότερους τους αναγνωρίζω, τους αγαπώ και τους ευχαριστώ, που απόψε είναι εδώ για να στηρίξουν την παρουσίαση του νέου δίσκου. Θέλω μπροστά σας να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον απίστευτο Παναγιώτη Μάργαρη, που όντως πριν από δυο χρόνια έκανε μια ακρόαση και πηγαίνοντας εκεί δεν είχα καμία ελπίδα γιατί πίστευα ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο, και όταν με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχω περάσει στην επόμενη φάση και θέλει να με ξανακούσει, συγκινήθηκα, δάκρυσα μέσα στο μάθημα αρμονίας. Είναι ένα δώρο αυτό που έχει κάνει ο Παναγιώτης, τα “Tαξίδια Ψυχής” και εύχομαι όποιος τον ακούει να ταξιδεύει, αυτός είναι ο στόχος. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Βίκτορα Πολυδώρου και την POLYMUSIC και εύχομαι να περνάτε και εσείς όμορφα όπως και εμείς. Ευχαριστώ!”

Η Ελεάννα Φινοκαλιώτη και ο Παναγιώτης Μάργαρης μας ταξίδεψαν! Ευχαριστούμε γι’ αυτήν την υπέροχη βραδιά!

Σχόλια