Η εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή στο Rising Star!

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, βρέθηκε χθες το βράδυ στην σκηνή του Rising Star και στους προημιτελικούς του δημοφιλούς talent show. To στούντιο πήρε “φωτιά” από χειροκροτήματα και κέφι με το που ανέβηκε η Καίτη Γαρμπή να τραγουδήσει. Ιδιαίτερα ανανεωμένη, sexy και πολύ όμορφη εμφανίστηκε χθες η Καίτη στο Rising Star.

Η εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή στο Rising Star

Τραγούδησε παλιές και νέες λατρεμένες επιτυχίες και με τον μοναδικό τρόπο που μόνο αυτή ξέρει, ξεσήκωσε τα πλήθη, τόσο το κοινό που παρακολουθούσε live, όσο και εμάς από το σπίτι. Το κοινό που βρισκόταν στα Σπάτα δεν σταμάτησε να χειροκροτεί ούτε λεπτό, και να σιγοτραγουδά μαζί με την Καίτη. Είναι γνωστό άλλωστε το πόσο αγαπητή είναι η Καίτη Γαρμπή και από τις εμφανίσεις στο ΦΩΣ το οποίο σε κάθε live είναι κατάμεστο από κόσμο και φυσικά με πολύ κέφι και διασκέδαση.

Η Καίτη ανέβηκε στην σκηνή του Rising Star πιο λαμπερή από ποτέ και για την έναρξη της εμφάνισης της επέλεξε το νέο της τραγούδι με τίτλο “Αύριο” του οποίου την μουσική έχει υπογράψει ο Γιώργος Σαμπάνης και του στίχους, ο Νίκος Γρίτσης. Στη συνέχεια, προχώρησε με τα παλιά και αγαπημένα, τα τραγούδια με τα οποία η Καίτη Γαρμπή έγινε ιδιαίτερα γνωστή αλλά και πολύ αγαπημένη. “Θα μελαγχολήσω κι ύστερα εγώ, κι ύστερα εγώ, πως θα συνεχίσω τι ζωή θα ζω, αν δεν είσαι εδώ, θα μελαγχολήσω, κι ύστερα εγώ, κι ύστερα εγώ πως θα συνεχίσω, τι ζωή θα ζω αν δεν είσαι εδώ,” τραγούδησε η Καίτη και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα και άρχισε να χορεύει στο ρυθμό της.

Με το τραγούδι “Οι ευαισθησίες” συνέχισε την εμφάνιση της στο Rising Star ενώ το επόμενο που διάλεξε ήταν ένα ξεχωριστό κομμάτι και ιδιαίτερα χορευτικό, την “Ιεροσυλία” και το κοινό τραγουδούσε μαζί της. Στο επόμενο τραγούδι με τίτλο “Χαμένα” ο κόσμος που βρισκόταν στο στούντιο φώναζε “Καίτη, Καίτη!” που δείχνει πόσο διασκέδαζε με την guest εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή.

Η εμφάνιση συνεχίστηκε με το τραγούδι “Επιτέλους” το οποίο τραγούδι το αφιέρωσε στην Δέσποινα Βανδή, ενώ την μοναδική της εμφάνιση, έκλεισε με το νέο της κομμάτι “Κανείς σαν εσένα” και ανακοίνωσε πως οι ζωντανές εμφανίσεις στο ΦΩΣ μαζί με την Στέλλα Καλλή θα συνεχιστούν και μετά το Πάσχα.

Η εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή στο Rising Star:

Σχόλια