Ο Πάνος Καλίδης συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε ένα από τα πιο πετυχημένα σχήματα της Αθηναϊκής νύχτας, παρέα με τον Δημήτρη Καραδήμο τον Κωνσταντίνο Νάζη τον Dj Valentino και την Έρη Ζώρα κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Αυτοκίνηση.

Το Sold out project – Πρόταση του Χριστόδουλου Σιγανού έχει γίνει θέμα συζήτησης και συνεχίζει να γοητεύει το κοινό της Αθήνας

αυτοκίνηση

Ο Πάνος Καλίδης ένας καλλιτέχνης που το όνομα του είναι συνώνυμο της διασκέδασης, επιστρέφει στην Αθήνα μετά την Sold out περιοδεία του σε Αυστραλία, Αμερική, Γερμανία, Βέλγιο, Κύπρο και σε όλη την Ελλάδα. Με την no1 επιτυχία “Κουπεπε” με το καινούργιο τραγούδι “Γύρω γύρω όλοι“, και με παλαιότερες επιτυχίες όπως” Τώρα που γυρίζει”, “Θα αμαρτήσω”, “Έχω γιορτή”, “Ανάστα”, και “Τρελλή Ιδέα” ο Πάνος Καλίδης έρχεται να ξεσηκώσει και πάλι το κέφι, όπως μόνο αυτός ξέρει και να μας χαρίσει μια ανεπανάληπτη
σεζόν διασκέδασης.

Ο Δημήτρης Καραδήμος 3 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα, έρχεται στην Αυτοκίνηση με τις επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε “Σε θέλω”, “Πλανήτης γη”, “Μη Σταματάς”, “Παρεξήγηση”, “Παίρνω την Ευθύνη” αλλά και το καινούργιο του τραγούδι “Μάτια μου γλυκά παραπονιάρικα” που σημειώνει μεγάλη επιτυχία, σε ένα πρόγραμμα που τα έχει όλα!

Ο Κωνσταντίνος Νάζης στην παρθενική του εμφάνιση στην Αθήνα έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και όλοι μιλάνε για το “Φαινόμενο” της Χρονιάς. Με το “Εγκεφαλικά” να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών charts και με 7.000.000 views στο YouTube μέσα σε μόλις 2 μήνες αλλά και με τα “Σε όλα ναι”, ” ‘Οταν πονάω το γλεντάω” και “Θέλω τα δικά σου τα φιλιά” ο Κωνσταντίνος συστήνεται στο Αθηναϊκό κοινό με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εποχής.

Ο Valentino γνωστός Dj και Παραγωγός συμπληρώνει την αντροπαρέα και αναλαμβάνει την Club πινελιά με τις μεγαλύτερες Ελληνικές και Ξένες επιτυχίες όπως μόνο αυτός ξέρει.Η εκρηκτική Έρη Ζώρα είνα η μοναδική γυναίκα του σχήματος που θα αναστατώσει τον αντρικό πληθυσμό με την εμφάνισή της και με τη μαγευτική της φωνή.

Αυτοκίνηση Live Clubbing:

Στην Αυτοκίνηση Live Clubbing  οι Καλίδης, Καραδήμος, Valentino και Νάζης κάθε Παρασκευή και Σάββατο για διασκέδαση μέχρι το πρωί.
Διεύθυνση: Λεωφορος, Κηφισίας 7, Μαρούσι 141 21
Τηλέφωνο: 21 3038 6222

Σχόλια