Ποιοι καλλιτέχνες αντικαθιστούν τον Θέμη Αδαμαντίδη μετά την ξαφνική αποχώρηση από το σχήμα; Η ομάδα του North Live Satge έσπευσε να καλύψει το κενό.

Ποιοι καλλιτέχνες αντικαθιστούν τον Θέμη Αδαμαντίδη

Η επίσημη ανακοίνωση

Μετά την αδικαιολόγητη και αναπάντεχη αποχώρηση του Θέμη Αδαμαντίδη από το North Live Stage (πρώην Εμπατή) και έχοντας αφήσει στη μέση της σεζόν το σχήμα εκτεθειμένο, η ομάδα του North Live Stage παραμένει δυνατή για εσάς.

Ο Πάνος Καλίδης και Ελένη Χατζίδου παίρνουν την σκυτάλη και αναλαμβάνουν προσωρινά εξολοκλήρου το πρόγραμμα του North Live Stage για ένα ακόμη Σάββατο και είναι έτοιμοι να σας δείξουν τι σημαίνει διασκέδαση.

Δυο μοναδικοί επαγγελματίες καλλιτέχνες που γνωρίζουν καλά τη συνταγή της διασκέδασης, συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους και θα μας αποδείξουν και αυτό το Σάββατο στον ανανεωμένο χώρο του North Live Stage ότι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν!

Ο Πάνος Καλίδης μετά τις τελευταίες εξελίξεις θα παραμείνει μαζί μας για ένα τελευταίο Σάββατο ως φινάλε των εμφανίσεών του και τον ευχαριστούμε για τον επαγγελματισμό του.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και την αγάπη που μας δείχνετε και εμείς θα φροντίσουμε ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας με νέο σχήμα που θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα!

Ποιοι καλλιτέχνες αντικαθιστούν τον Θέμη Αδαμαντίδη στο North Live Stage;

Σχόλια