Πανταζής - Καλίδης Caramela
Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του Λευτέρη Πανταζή και του Πάνου Καλίδη στο “Caramela”.
Από τις 27 Ιανουαρίου, κάτι μαγικό, που θα τα κάνει όλα ανάστα, για όλους αυτούς που όταν πονάνε το γλεντάνε, ετοιμάζουν στο “Caramela” ο Λευτέρης Πανταζής, με τον Πάνο Καλίδη και τους Knock Out.

Ο μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής και αγαπημένος της νεολαίας, έχοντας στις “αποσκευές” του τεράστιες επιτυχίες, με τα νέα του σουξέ να πρωταγωνιστούν στη μουσική αγορά, ενώνει τις δυνάμεις του με τον μοναδικό Πάνο Καλίδη αλλά και το συγκρότημα που έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά.
Οι τέσσερίς τους συναντήθηκαν στο στούντιο φωτογράφισης του Θάνου Λένα, που το απόλαυσαν στο έπακρον λίγο πριν την πρεμιέρα τους. Στο πλευρό τους, ένα επιτελείο νέων και ταλαντούχων τραγουδιστών, όπου ανάμεσά τους θα είναι η Στέλλα Καλατζή, ο Διογένης, η Αθηνά Πολίτη, ο Γιώργος Λιάτης, η Κόννιε Μεταξά, ο Βασίλης Φραντζάρας, η Αναστασία Τερζή και η Πολυξένη, και υπόσχονται να πάνε το “Car…amela” με τέρμα τα γκάζια στη διασκέδαση!

Δείτε backstage φωτογραφίες από την φωτογράφιση για την αφίσα του σχήματος:
Πανταζής - Καλίδης Caramela Πανταζής - Καλίδης Caramela Πανταζής - Καλίδης Caramela Knock Out Caramela Πανταζής - Καλίδης Caramela

Σχόλια