Η πρωτοβουλία πολιτών “Η Αθήνα είμαστε εμείς” και ο επικεφαλής της δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Τεντόμας, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών, διοργανώνουν την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 16,30 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο Ιανός στην Οδό Σταδίου 24, ανοικτή εκδήλωση-συζήτηση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία.

Η Αθήνα είμαστε εμείς

Στην εκδήλωση θα συζητηθεί το μεγάλο πρόβλημα της προσβασιμότητας στην Αθήνα των ατόμων με αναπηρία και θα παρουσιαστούν οι προτάσεις της πρωτοβουλίας πολιτών «Η Αθήνα Είμαστε Εμείς» για μια Αθήνα προσβάσιμη, ασφαλή και ανοικτή σε όλους.

Οι προτάσεις της πρωτοβουλίας διαμορφώθηκαν με την συνεργασία φορέων ατόμων με αναπηρία, εκπρόσωποι των οποίων θα μιλήσουν για τα προβλήματα προσβασιμότητας στην πόλη.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει η πρώην υπουργός κ. Μαριέττα Γιαννάκου ενώ τον συντονισμό της συζήτησης θα κάνει ο κ. Όμηρος Τσάπαλος, Σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας.

Ομιλητές:

Κώστας Κωνσταντής – Πρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών
Σοφοκλής Αλέπης – Ταμίας Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών- Συντονιστής θεματικού τομέα μέριμνας και προστασίας ατόμων με αναπηρία πρωτοβουλίας πολιτών «Η Αθήνα Είμαστε Εμείς»
Δημήτρης Κωνσταντάρας – Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων- Δημοσιογράφος
Χρήστος Τεντόμας – Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων, επικεφαλής Πρωτοβουλίας Πολιτών «Η Αθήνα Είμαστε Εμείς»
Κωνσταντίνα Ιόλη Δαυίδ – Αρχιτέκτων

Η Αθήνα είμαστε εμείς

πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια