Ο Πάνος Κιάμος τραγουδάει για τα παιδιά του Make-A-Wish!

Ο τραγουδιστής σε μια κίνηση καρδιάς!

Ο Πάνος Κιάμος θα τραγουδήσει για τα παιδιά του Make-A-Wish την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στο Family Fun Day που θα λάβει χώρα από τις 11:00 ώς και τις 19:00 στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”.

Στα πλαίσια του Family Fun Day θα λειτουργήσει εκείνη τη μέρα και η έκθεση παιδικής ζωγραφικής «ΕΥΧΕΣ από ΑΣΤΕΡΙ σε ΑΣΤΕΡΙ». Τις προηγούμενες εβδομάδες 100 συλλεκτικά εξώφυλλα του νέου άλμπουμ του Πάνου Κιάμου που θα κυκλοφορήσει σύντομα, ζωγραφίστηκαν με πολλή φαντασία από τα ίδια τα παιδιά Ευχής του Make-A-Wish με θέμα την αισιοδοξία, την ελπίδα και την πιο βαθιά τους επιθυμία, που δεν σβήνουν παρά τις απειλητικές ασθένειες. Όλα τα έσοδα από αυτά τα συλλεκτικά CD, που θα είναι διαθέσιμα από τα μέσα Οκτωβρίου, θα ενισχύσουν εξολοκλήρου το έργο του MAKEAWISH!

Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 12€ για τους ενήλικες και 7€ για τα παιδιά ενώ θα ισχύσουν μειωμένες τιμές για πολύτεκνους και ανέργους. Τετραμελής Οικογένεια (γονείς & 2 παιδιά): 35€.

H διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται μέσω της Viva και των συνεργατών τους και επί τόπου κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Σχόλια