Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε με τους νέους από το ίδρυμα “Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ” σε μια εκδήλωση που τα είχε όλα.

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε με τους νέους

Στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος στο Ίλιον, οι νέοι μαζί με τις οικογένειες τους υποδέχτηκαν με μια μεγάλη αγκαλιά την τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου, την Σοπράνο Μαρία Μαυρομμάτη και το μπαλέτο της σχολής Ελένης Κάκκαβα. Τη ζεστή υποδοχή διαδέχτηκε μια μοναδική γιορτή με τραγούδι και χορό στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος, το οποίο βρίσκεται πάνω από 50 χρόνια στο πλευρό των ευπαθών ομάδων προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε παιδιά και νέους με νοητικές αναπτυξιακές διαταραχές και διαταραχές του αυτιστικού φάσματος.

Η αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε με τους νέους που συμμετείχαν στο μουσικό εργαστήρι του Ιδρύματος και ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια της Νατάσσας Μποφίλιου, με την συνοδεία του μπαλέτου της σχολής χορού της Ελένης Κάκκαβα. Το κοινό καταχειροκρότησε τους συμμετέχοντες στην παράσταση για το τραγούδι και τις προσεγμένες χορογραφίες, ενώ το κλίμα γιορτής απογειώθηκε μόλις η αγαπημένη καλλιτέχνιδα Νατάσσα Μποφίλιου ερμήνευσε τις επιτυχίες της μαζί με την χορωδία.

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε με τους νέους του ιδρύματος “Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ”

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε με τους νέους

Ορόσημο της βραδιάς υπήρξε και η φιλική συμμετοχή της Σοπράνο της Λυρικής Σκηνής, Μαρίας Μαυρομμάτη. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συγκίνηση, καθώς όλοι οι μαθητές του ιδρύματος εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους και προσέφεραν ανθοδέσμες σε όλους τους συντελεστές της παράστασης.

«Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ», λειτουργεί από το 1963 με όραμα να εξελιχθεί σε πρότυπο Ίδρυμα αξιολόγησης, εκπαίδευσης και αποκατάστασης, στην Ελλάδα και την Ευρώπη ατόμων με νοητικές αναπτυξιακές διαταραχές και διαταραχές του αυτιστικού φάσματος, με όραμα να διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στη δημιουργία ενός κόσμου όπου τα θα έχουν ίσα δικαιώματα στη ζωή και στην εργασία. Σήμερα στο ίδρυμα φοιτούν καθημερινά 370 παιδιά και νέοι εκ των οποίων οι 60 περίπου είναι άποροι ή και ανασφάλιστοι και υποστηρίζονται με προγράμματα-πρότυπα για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

πηγή: People Greece

Σχόλια