Η Αποστολία Ζώη ξεσπά στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι μαζί στις 10” λέγοντας πολλά.

Αποστολία Ζώη - Φεύγω

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Ο έρωτας είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Εμένα όταν μου συμβαίνει αισθάνομαι να αιωρούμαι. Να είμαι περίπου ένα μέτρο πάνω από τη γη. Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή τη στιγμή. Αυτή τη στιγμή, επειδή έχει περάσει ένα τρένο από πάνω μου και επειδή τα τελευταία πέντε χρόνια της ζωής μου ήταν αρκετά δύσκολα, μπορώ να πω ότι αυτή τη στιγμή είναι όλο ένα restart για εμένα. Στήνω τη ζωή μου πλέον χωρίς γονείς και είναι όλο αυτό με μια πολύ μεγάλη προσοχή και δυσκολία για εμένα. Καταρχήν στο να φέρω ισορροπίες σε εμένα.

Έχω φτάσει κοντά στο γάμο. Γενικώς ήταν σοβαρές οι σχέσεις μου. Δεν θα ήμασταν όμως ευτυχισμένοι και το κατάλαβα νωρίτερα. Οπότε δεν το τόλμησα. Αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό για εμένα είναι να έχεις έναν σύντροφο και να τον κρατήσεις, όχι να χωρίσεις. Εγώ τουλάχιστον που έχω σχέσεις μακροχρόνιες, είναι απώλεια, γιατί τον άλλον τον έχεις στη ζωή σου πάρα πολύ καιρό κι όταν του δίνεις βάση, έτσι όπως εγώ θέλω τουλάχιστον ιδανικά τη σχέση, είναι απώλεια. Δυστυχώς είναι ένας μικρός θάνατος.

Ήταν ένας πάρα πολύ αγενής κάποια στιγμή όταν ήμουν στη σκηνή και τραγουδούσα και μου έκανε μια χειρονομία. Ήταν αυτό που ξεπερνά ο άλλος το όριο. Την πρώτη φορά κράτησα την υπομονή μου και τη δεύτερη, ε την τρίτη φορά γυρνάω παίρνω το μικρόφωνο και του το έφερα στο κεφάλι. Σέκος”.

Η Αποστολία Ζώη ξεσπά

Σχόλια