Ο Λούκας Γιώρκας ξεσπά για τις φήμες που ακούστηκαν περί αλκοολισμού του.

Λούκας Γιώρκας - Υποκρίνεσαι

Ο νικητής του πρώτου X-Factor μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, λέγοντας:

“Προέρχεται από την έλλειψη αγάπης για τον εαυτό μας. Εγώ δεν ήξερα ποιος ήμουν, δεν με αγαπούσα, με μισούσα. Εγώ αγάπησα τον εαυτό μου στη διαδικασία αυτή της ανάρρωσης. Και όχι με την εγωιστική έννοια. Αγάπησα τον εαυτό μου, τον αγκάλιασα, του έδειξα κατανόηση. Η χαρά είναι τώρα επιλογή μου. Είμαι πρόθυμος να μη σκέφτομαι το παρελθόν. Δεν μένω πια εκεί

Το κενό ήμουν εγώ. Είχα πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Δεν με αγαπούσα. Έπρεπε να αγαπήσω τον εαυτό μου για να μπορέσω να αγαπήσω και κάποιον άλλο. Δεν μπορείς να αγαπάς κάποιον άλλον αν δεν αγαπάς τον εαυτό σου. Όλα έχουν σχέση με την αγάπη. Δεν είχα διάκριση στο πότε έπρεπε να τα δώσω όλα και ποτέ λιγότερα. Ένιωθα. ότι έπρεπε να τα δώσω όλα σε οτιδήποτε έκανα, και κυρίως στις δουλειές. Τώρα δίνω μόνο όσα πρέπει.

Είναι αστείο που είπαν ότι είμαι αλκοολικός. Δεν ήμουν ποτέ αλκοολικός, ούτε είχα καμία εξάρτηση με το αλκοόλ. Ποτέ δεν είχα καμία εξάρτηση… Το να μιλήσουμε για αλκοολισμό είναι κάτι βαθύ και δύσκολο, που εγώ ποτέ δεν το έχω περάσει…και δύσκολο για τους γύρω.”

Ο Λούκας Γιώρκας ξεσπά


 

Σχόλια