Ελένη Χατζίδου - Παντελής Παντελίδης
Η Ελένη Χατζίδου, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό “Χάι”, μίλησε για τη γνωριμία της με τον Παντελή Παντελίδη και για τη συνεργασία τους.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς αντέδρασε όταν άκουσε για πρώτη φορά το τραγούδι “Χειρότερα” που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, η Ελένη Χατζίδου δήλωσε:
“Ήταν σκληρό, αλλά μου εξήγησε πως όταν έχεις χωρίσει με άσχημο τρόπο, γνωρίζοντας πως σε κορόιδεψε και θες να βγάλεις τον θυμό σου, πώς αλλιώς μπορείς να μιλήσεις;”

Ενώ συνέχισε αποκαλύπτοντας το πώς εμπνεύστηκε ο Παντελής Παντελίδης το εν λόγω τραγούδι:
“Δεν ήταν κομμάτι κατά παραγγελία, που να μιλάει για χωρισμό ή για κάποιον πρώην μου, απλώς του είχα διηγηθεί μια ιστορία. Μπορεί βέβαια να εμπνεύστηκε και από κάποια δική του ιστορία. Δεν ξέρω. Δεν μου είπε, αλλά ο Παντελής έγραφε όλα τα κομμάτια του βάσει πραγματικών γεγονότων. Δικών του ή φίλων του.”

Και πώς προέκυψε η γνωριμία της με τον τραγουδιστή;
“Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα για να κάνω ένα live. Μιλάω με μια φίλη μου τραγουδίστρια. Το μαγαζί που δούλευα έκλεισε ξαφνικά και μείναμε απλήρωτοι. Της είπα πως έμεινα χωρίς δουλειά και αν μάθαινε κάτι να μου έλεγε. Το ίδιο απόγευμα με καλεί και λέει πως ένα κλαμπ στο Νέο Ηράκλειο θέλει άτομο για live. Της είχαν τηλεφωνήσει εκείνης και δεν μπορούσε. Εκεί τραγουδούσε και ο Παντελής. Ζητούσαν άτομο για πρόγραμμα μιας ώρας. Δεν ήταν ούτε εκείνος γνωστός ακόμα. Κάναμε live σε μικρά μαγαζιά. Τριακοσίων ατόμων και πιο μικρά. Πήγαμε και σε άλλα μαγαζιά μαζί όπως και στην Κύπρο, αλλά και σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα, όπως στην Αλεξανδρούπολη.”

Σχόλια