Δυναμικό δισκογραφικό come back κάνει ο Ζαφείρης Πασιαλής, που το νέο του τραγούδι «Θα σ’αγαπώ, Θα σε προσέχω», ένα σύγχρονο μουσικό πάντρεμα του δημοτικού-παραδοσιακού ρυθμού με νέα ακούσματα, μέσα σε μία εβδομάδα κυκλοφορίας, κατάφερε να ξεπεράσει τις 100.000 αληθινές προβολές στο YouTube.

Ζαφείρης Πασιαλής

Ο Βορειοελλαδίτης λαϊκός ερμηνευτής, που τους τελευταίους μήνες έχει επιλέξει να εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στην επαρχία, και πιο συγκεκριμένα στο Posidonio της Ορεστιάδας, βρέθηκε καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή Dueto στο Libero 107.4, όπου πριν χαρίσει στο κοινό ένα μοναδικό live on air μαζί με την ορχήστρα του, εξομολογήθηκε στον μπασκετμπολίστα και ραδιοφωνικό παραγωγό Γιάννη Γιαννούλη, το άγνωστο σοβαρό τροχαίο του, που αποτέλεσε πριν από χρόνια, εμπόδιο στο να εκτοξευθεί η καριέρα του. Μην κρύβοντας τη συγκίνησή του, ο Ζαφείρης Πασιαλής, αναφέρθηκε στο δυσάρεστο συμβάν, που κινδύνεψε η ζωή του, αλλά και τη σοβαρή κατάθλιψη που ακολούθησε, που τον τρέναραν επαγγελματικά. Περιγράφοντας τα όσα πέρασε, αλλά και τον τρόπο που κατάφερε να πατήσει ξανά γερά στα πόδια του, σήμερα δηλώνει στα καλύτερά του, ενώ δεν θα έλεγε «όχι» να συμμετάσχει και σε ένα talent show, με ορισμένους όρους όμως.

Θα πήγαινες σε ένα μουσικό talent show:

«Κοίταξε. Αν γινόταν να ήταν καθαρά τάλεντ σόου που θα ήταν αντικείμενό του το λαϊκό τραγούδι, θα πήγαινα, γιατί όχι. Αλλά όπως είναι τα πράγματα σήμερα, με αυτά που ζητάνε οι παραγωγοί και τα ραδιόφωνα και η παγκοσμιοποίηση γενικά, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το κάνω. Τώρα αν θα πήγαινα σε κάποιο, νομίζω είναι το Voice, γιατί από το λίγο παρακολουθώ, που είναι καθαρά για τη φωνή. Δεν βλέπεις όμως ότι υπάρχει μικρό ποσοστό που τραγουδούν λαϊκά τραγούδια, ή επιλέγουν λαϊκούς τραγουδιστές; Γενικά θα έλεγα υπάρχει μία, όχι εμπάθεια ακριβώς, αλλά μία κατευθυνόμενη κατάσταση. Έχουν βγει αξιόλογοι τραγουδιστές από αυτά, αλλά είναι λίγοι».

Ακούστε το βίντεο στο 37ο λεπτό, αλλά και στο 48ο λεπτό!

Σχόλια