Η ζωή του δεν είναι καθόλου στρωμένη με ροδοπέταλα. Συνάντησε πολλά εμπόδια στη διαδρομή του, ενώ κινδύνευσε μέχρι και η υγεία του, σε ψυχικό και σωματικό επίπεδο. Μας συστήθηκε μέσα από το X-Factor, και την ομάδα της Κατερίνας Γκαγκάκη τότε, όταν το 2008, αναζήτησε τη δική του θέση στο μουσικό στερέωμα.

Οι πρώτες μουσικές επιτυχίες δεν άργησαν να έρθουν, αλλά ξαφνικά, ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Χρήστος Καλιατσάς, εξαφανίστηκε από τον μουσικό χάρτη. Έχοντας ξεπεράσει πλέον αυτές τις δύσκολες στιγμές, που τον οδήγησαν στον ψυχίατρο, ενώ ξαναπάτησε γερά στα πόδια του, μετά το τροχαίο που είχε και τον άφησε παράλυτο για 6 μήνες, ο Χρήστος Καλιατσάς, άνοιξε την καρδιά του στην εφημερίδα «Μπαμ».

Έχοντας επανέλθει πλέον στις μουσικές επάλξεις, και κάνοντας επιτυχημένες και επιλεκτικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και το νέο του τραγούδι, «Άδικα Χτυπάς», μέσα από αυτή την κατάθεση καρδιάς, θέλει να στείλει τα δικά του ηχηρά μηνύματα, δύναμης και εμψύχωσης, σε όσους μπορεί να έχουν περάσει το ίδιο με εκείνον, ενώ αποκαλύπτει τι του ζητήθηκε από ανθρώπους των μουσικών και καλλιτεχνικών κυκλωμάτων, που τρέφονται «σεξουαλικά», για να τον βοηθήσουν επαγγελματικά.

Για έναν χρόνο, απείχες από όλα. Τι συνέβη;

Ήταν μία μαύρη περίοδος της ζωής μου. Η κατάθλιψη είχε χτυπήσει και τη δική μου πόρτα. Στην αρχή, δεν το πίστευα, και το αρνιόμουν. Όταν άρχισα να καταφεύγω σε ουσίες και ηρεμιστικά, πλέον ήταν αργά. Τραγουδούσα με ηρεμιστικά, έφτασα στα όριά μου, μέχρι που επισκέφτηκα έναν γιατρό, και εκεί απείχα για να γίνω καλά.

Έχεις χρειαστεί τη βοήθεια ψυχολόγου;

Ψυχιάτρου. Ναι τη χρειάστηκα και μου έσωσε τη ζωή. Δυστυχώς στην Ελλάδα, αυτό είναι θέμα ταμπού, και δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ.

Η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σου;

Νομίζω στα 15 μου. Είχα ένα μεγάλο ατύχημα, και είχα μείνει έξι μήνες στο νοσοκομείο. Ήμουν παράλυτος σε καροτσάκι. Έκανα να περπατήσω ενάμιση χρόνο. Ήταν σοκαριστικό το διάστημα εκείνο, αλλά βρήκα τη δύναμη και την πίστη, να πατήσω ξανά γερά στα πόδια μου.

Υπήρξε κάτι που να σου προτάθηκε ενάντια στις αρχές σου , με αντάλλαγμα να γίνεις γνωστός σε χρόνο dt;

Εννοείται και από πολύ σημαντικούς ανθρώπους του χώρου αυτού. Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι τρέφονται ”σεξουαλικά” από τέτοιες συναλλαγές. Ουκ ολίγοι συναδέλφοι μου, και ανάμεσά τους πολύ γνωστά ονόματα, ενέδωσαν σε τέτοιες προκλήσεις. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι ότι ένας γνωστός παραγωγός του χώρου, με έχει σταματήσει μέσα σε κεντρικό δρόμο, θέλοντας να με φιλήσει.

Έχεις βιώσει σεξουαλική παρενόχληση;

Ναι και σε έντονο βαθμό. Αν και πολλοί πιστεύουν ότι, η σεξουαλική παρενόχληση συμβαίνει μόνο σε γυναίκες, αυτό είναι λάθος. Έχω δεχθεί και με έντονο χαρακτήρα.

Σχόλια