Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι, που σίγουρα θα αναστατώσει τους θαυμαστές του.

Πρόκειται για μία άκρως δυναμική ερωτική μπαλάντα, με τίτλο «Δεν θα μπορέσω», σε μουσική του Χρήστου Σαντικάι και στίχους του Γιώργου Χατζηγιαννάκη, με σολίστ στο κλαρίνο τον σπουδαίο Θανάση Βασιλόπουλο, που θα κυκλοφορήσει από την Panik Records, και σίγουρα θα αποτελέσει τον ύμνο των ερωτευμένων.

Για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ όμως, και υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Γιώργου Μπενιουδάκη, ο ερμηνευτής, βγήκε κυριολεκτικά από τα ρούχα του, με τον έρωτα να τον ξεγυμνώνει, όπως συμβαίνει στους ερωτευμένους.

Ο λόγος για τον ανατρεπτικό frontman των 719, Χρήστο Ζωτιάδη, που δίνει όλο του το είναι στην ερμηνεία, ενώ μπαίνει για τα καλά στο πετσί του ρόλου του, σε ένα βιντεοκλίπ που θα δούμε στις 14 Φεβρουαρίου, και σίγουρα θα «κόψει» τις ανάσες.

Ο Χρήστος Ζωτιάδης και οι 719, έχουν μπει πλέον δυναμικά στη μουσική σκηνή, είναι το αγαπημένο συγκρότημα του επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, ενώ οι συνεργασίες τους, με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Νίκο Βέρτη, αποτελούν «ορόσημο» στο βιογραφικό τους.

Το «Δεν θα μπορέσω» από τον Χρήστο Ζωτιάδη και τους 719, κυκλοφορεί στις 14 Φεβρουαρίου από την Panic.

Πάρτε μία γεύση από τα backstage του βιντεοκλίπ:

Σχόλια