Εντυπωσιάζει τα πλήθη ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου που ακούει στο όνομα Γιώργος Κακοσαίος.

Γιώργος Κακοσαίος

Όλοι τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από ένα βίντεο που ο ίδιος δημοσίευσε στο επίσημο λογαριασμό του στο Instagram στο οποίο φαίνεται να ερμηνεύει το “Πέρα απ’τα μάτια μου του Γιάννη Πλούταρχου. Το βίντεο αυτό έγινε viral, προσελκύοντας έτσι τα καλύτερα σχόλια. Πολλοί ήταν αυτοί που επαίνεσαν τον νεαρό τόσο για τις φωνητικές του ικανότητες όσο και για το πόσο μοιάζει η φωνή του με εκείνη του πατέρα του.

Η αγάπη του για το τραγούδι λοιπόν ήταν από τα πρώτα πράγματα που μάθαμε για αυτόν. Αυτός όμως που δεν ξέραμε αλλά το μάθαμε με τον καλύτερο τρόπο, είναι πως μία από τις βασικές του ασχολίες είναι το να γράφει μουσική. Η αποκάλυψη έγινε με την πρώτη επίσημη συνεργασία με τον πατέρα του στο τραγούδι “Έρωτα Θεέ Και Κλέφτη”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πίστη, ευγνωμοσύνη και αισιοδοξία! ? #symi #panormitis #photography

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Kakosaios (@giorgos_kakosaios) στις


Το γεγονός ότι ο Γιώργος έγραψε το τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου έκανε τον κόσμο να τον αγαπήσει, να τον θαυμάσει αλλά και να τον επαινέσει για το όμορφο αποτέλεσμα. Σήμερα το “Έρωτα Θεέ Και Κλέφτη” απαριθμεί συνολικά περίπου τέσσερα εκατομμύρια views στο Youtube.

Η επιτυχία του αλλά και η αγάπη που του έδειξε ο κόσμος επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά. Πιο συγκεκριμένα μετά από λίγο καιρό, ο ίδιος ανέβασε ξανά στο instagram ένα cover του στο τραγούδι “Κι’Αν Σ’ Αγάπησα Τρελή” συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό προβολών και όμορφων σχολίων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Βρήκα και εγώ αυτό το γκαράζ… κι αν σαγάπησα τρελή…@giannisploutarchos #singing #giannisploutarxos #guitar

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Kakosaios (@giorgos_kakosaios) στις


Σήμερα ο Γιώργος Κακοσαίος έχει δημιουργήσει την δική του σχέση με τους θαυμαστές του. Ο ίδιος έχει περισσότερους από δέκα χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram και ανεβάζει σχεδόν καθημερινά instagram stories μέσω των οποίων επικοινωνεί με τον κόσμο που τον αγαπά και τον στηρίζει.

Γιώργος Κακοσαίος – Εντυπωσιάζει τα πλήθη ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου

Σχόλια