Θυμάστε άραγε σε ποια talent shows έχουμε δει τον Γιώργο Λιβάνη που τον μάθαμε ευρύτερα από την πρόσφατη επιτυχία του “Βγαίνω πίνω ξενυχτάω“;

Σε ποια talent shows έχουμε δει τον Γιώργο Λιβάνη

Κι όμως, ο Γιώργος έχει συμμετάσχει τόσο στο X Factor το 2010, όσο και στο Greek Idol το 2011.

Ο Γιώργος Λιβάνης τότε αν και πολύ νεαρός σε ηλικία είχε εντυπωσιάσει τους κριτές με την φωνή και την παρουσία του με αποτέλεσμα να προχωρήσει πολύ στις φάσεις των παιχνιδιών και να βρεθεί μια ανάσα πριν τα live shows.

Σήμερα, αρκετά χρόνια μετά έχει ξεκινήσει το δικό του μουσικό ταξίδι με το single του “Βγαίνω πίνω ξενυχτάω” που κυκλοφορεί από την Epic music να γνωρίζει τεράστια επιτυχία.

Ο πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής που καθημερινά βλέπει τις μετοχές του να σημειώνουν limit up στο χρηματιστήριο της αγάπης του κόσμου, ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη πρεμιέρα του στα τέλη Οκτώβρη σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο στο Γκάζι, το «Tokyo Theater Athens», όπου μαζί με τον Σταμάτη Χουχουλή, θα παρουσιάσουν ότι πιο μοντέρνο, φρέσκο και ανεβαστικό, δεν έχετε ξανά ζήσει μέχρι σήμερα σε νυχτερινές πίστες, το πρώτο και αυθεντικό live clubbing. Αναμένουμε να τους απολαύσουμε!

Σε ποια talent shows έχουμε δει τον Γιώργο Λιβάνη

Σχόλια