Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλά για την σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού και λύνει απορίες.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλά για την σχέση του

Ο ηθοποιός μίλησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου και εκπομπή του Alpha, Happy Day και παραδέχτηκε τη σχέση του με την ηθοποιό και όχι μόνο…
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ρωτήθηκε «Θα μου λύσεις μια απορία; Ποιος είναι ο Hugk; Ανέβαζες όλο το καλοκαίρι φωτογραφίες και στο τέλος υπήρχε το όνομα hugk…» και απάντησε με χιούμορ:

«Είναι τερτίπια του instagram, μπαίνει αυτόματα… το έβαζε μόνο του…Δοκίμασε το κι εσύ… Με ενοχλεί να βλέπω την προσωπική μου ζωή στα περίπτερα , αλλά δεν είναι επιλογή μου… Δεν με ενοχλεί να ασχολούνται αλλά οι κακεντρέχειες με ενοχλούν… Φέτος από τον χωρισμό μου και μετά δεν μπορώ ο χειρισμός των μέσων ήταν καλός απέναντί μου… δεν έχω κανένα παράπονο. Δεν με ενόχλησε που είδα φωτογραφίες μου, τα παπαρατσικά με ενοχλούν, ότι κάποιος είναι στημένος και με παρακολουθεί…»!

Και πρόσθεσε: «Το επόμενο βήμα στην προσωπική μου ζωή έχει γίνει. Άρα έχω κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή μου. Γενικότερα. Γιατί η ζωή έχει πολλά βήματα. Δεν είναι ένα. Καθημερινά κάνεις και ένα βήμα, έτσι κι αλλιώς», είπε ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Έλα στη θέση μου».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλά για την σχέση του

Σχόλια