Μάκης Τσέλιος GNTM: Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day που προβλήθηκε σήμερα το πρωί. Τι δήλωσε για το γνωστό reality show; Συμφωνεί με τον τρόπο επιλογής των μοντέλων;

Μάκης Τσέλιος GNTM

Η κριτική του για το Greece’s Next Top Model

Επικεντρωμένος στην ερώτηση της δημοσιογράφου του Happy Day για το GNTM, ο Μάκης Τσέλιος δήλωσε:

“Πίστευα ότι από αυτό το ριάλιτι θα μπορούσαν να βγουν μερικά ωραία μοντέλα, γιατί παλιά είχαμε τα καλλιστεία που έβγαιναν μοντέλα. Περίμενα λοιπόν από εκεί να βγουν ωραία μοντέλα. Δεν το βλέπω. Τα μοντέλα αρχίζουν από 16-17 ετών. Εδώ τα κορίτσια είναι πολύ πιο μεγάλα, νομίζω όλα. Δεν είναι στην αρχή της καριέρας οι περισσότερες, λίγες είναι. Στο εξωτερικό όλα τα κορίτσια ταιριάζουν στην collection. Εδώ πρέπει να επιλέξουμε γιατί οι Ελληνίδες έχουν λίγο περιφερειούλα, λίγο παραπάνω τρώνε. Έξω είναι επιστήμη

 

Μάκης Τσέλιος Βιογραφικό

Ο Μάκης Τσέλιος, γεννημένος στην Ιθάκη την 1η Ιανουαρίου το 1946 και μεγαλωμένος στον Πειραιά, είναι γνωστός σχεδιαστής μόδας. Στα 25 του χρόνια παίρνει απόφαση να ασχοληθεί με τον χώρο της bκαι θέτει τις βάσεις μιας πολύ λαμπρής και άκρως ανοδικής καριέρας. Οι συλλογές ρούχων του έχουν ως στόχο να καλύψουν τις ενδυματολογικές ανάγκες των γυναικών, ενώ οι ξένοι δεν διστάζουν να τον χαρακτηρίσουν ως τον ελληνικό Valentino.

Ο ίδιος έχει λανσάρει την δική του σειρά νυφικών MAKIS TSELIOS Haute Couture. Λάτρης της μουσικής και της τέχνης, ο Μάκης Τσέλιος δηλώνει πως μέχρι και σήμερα έχει κάνει παραπάνω από 120 επιδείξεις μόδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό!

 

Ανεβαίνει στην κορυφή της τηλεθέασης το GNTM

Παίρνοντας ως παράδειγμα το τελευταίο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model που προβλήθηκε την Τρίτη 13 Νοεμβρίου, παρατηρείται πως το γνωστό reality show είναι στις κορυφαίες θέσεις τον προτιμήσεων του κοινού. Πιο συγκεκριμένα το GNTM συγκέντρωσε στο γενικό σύνολο 18,0% και στο δυναμικό κοινό 25,4%, φιγουράροντας μαζί με το The Voice Of Greece στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων.

 Μάκης Τσέλιος GNTM

Μάκης Τσέλιος GNTM: Η σκληρή του κριτική για το reality show

Σχόλια