Μέσα από μια ξεκάθαρη συνέντευξη του, ο Γιάννης Ξανθόπουλος απαντά στις δισκογραφικές που τον διεκδίκησαν “στενά” μετά το τέλος του Rising Star.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος μιλάει για τα φτωχικά παιδικά του χρόνια

Ο νικητής του δημοφιλούς talent show παραχώρησε μια συνέντευξη στο thestival.gr μιλώντας για πολλά.

Όσον αφορά τον “πόλεμο” μεταξύ των δισκογραφικών για να τον αποκτήσουν είπε:

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος απαντά στις δισκογραφικές

“Δεν υπάρχει κανένας “πόλεμος” με κανέναν. Όλοι στην οικογένεια είμαστε άνθρωποι λογικοί, καλλιεργημένοι, σπουδαγμένοι, έμπειροι και καθόλου μα καθόλου “πολεμοχαρείς”. Όταν γνωρίζεις και φυλάγεσαι ή διεκδικείς δεν νομίζω ότι αποτελεί πόλεμο. Ικανότητα ίσως να αποτελεί, αλλά ποτέ πόλεμο.

Είμαι μόνος μου και συνεχίζω μόνος μου έχοντας δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπούν και στηρίζουν αυτό που κάνω. Ο κόσμος είναι δίπλα μου. Θέλω να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα αυτό που διάλεξα σαν επάγγελμα, το τραγούδι.
Οι υπερβολές από κάποιους σε σημαντικά θέματα είναι φυσιολογικές. Άλλωστε όταν δεν γνωρίζεις την αλήθεια είναι λογικό να πλάθεις ιστορίες που είναι πολύ μακριά από αυτήν. Η αλήθεια όμως μετράει.”

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως κρατάει επαφές με τον Χρήστο Μάστορα ενώ με χαρά μίλησε για το πρώτο του τραγούδι:

“Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Με το “Εδώ που φτάσαμε” έκανα το πρώτο μου βήμα σε αυτό το χώρο και δεν έχω κανένα παράπονο. Με πίστεψαν άνθρωποι με ιστορία στο τραγούδι και με εμπιστεύθηκαν με τη δουλειά τους. Άνθρωποι ικανοί που έχουν βάλει πολλά στο ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα. Άνθρωποι σαν τον συνθέτη κ. Βασίλη Γαβριηλίδη, την στιχουργό κα. Αγγελική Μακρυνιώτη και τον σκηνοθέτη κ. Γιάννη Παπαδάκο. Αγαπώ αυτό που κάνω και όσο περνάει ο καιρός θέλω να εξελίσσομαι. Δεν βιάζομαι καθόλου. Έχω ανθρώπους δίπλα μου που με καθοδηγούν και με στηρίζουν σε κάθε βήμα μου. Ανθρώπους πραγματικά δικούς μου. Αργά αλλά σταθερά όλα θα γίνουν. Χωρίς βιασύνες και υψηλές ταχύτητες.”

Τέλος εξομολογήθηκε τι ετοιμάζει μελλοντικά:

“Είμαι εδώ και αρκετό καιρό σε…ετοιμασίες. Νέα πράγματα, νέα ακούσματα, νέοι άνθρωποι, νέες συνεργασίες. Έχω πολύ δουλειά, αλλά και λόγω του σχολείου μου έχω και πάρα πολύ περιορισμένο χρόνο. Ας είναι καλά οι άνθρωποι μου που είναι δίπλα μου συνεχώς. Όπως είπα και πιο πριν: αργά αλλά σταθερά το αποτέλεσμα έρχεται. Δεν βιάζομαι και ούτε θα βιαστώ.”

Σχόλια