Πυρ και μανία ο Ξανθόπουλος φαίνεται να είναι και βάσει όσων λέει δεν είναι και παράλογο να μην είναι στην καλύτερη κατάσταση, καθώς ο ΑΝΤ1 του χρωστά το χρηματικό έπαθλο και το αμάξι που κέρδισε με τη νίκη του στο Rising Star!

Πυρ και μανία ο Ξανθόπουλος

Από την αρχή του σόου, ο Γιάννης Ξανθόπουλος ξεχώρισε με την υπέροχη φωνή του και τον ταπεινό χαρακτήρα του, παρά το νεαρό της ηλικίας του και το τεράστιο ταλέντο. Με τέτοιο γκελ, ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι ο νικητής του μουσικού talentshow του ANT1.

Ο αγαπημένος των κριτών και των κοριτσιών, θρυμμάτιζε κυριολεκτικά τον τοίχο κάθε φορά που εμφανιζόταν στην σκηνή του Show και ο τελικός ήταν μονόδρομος. Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο «Μ» Σεπτεμβρίου, μίλησε για τα σχέδια που έχει για τον χειμώνα, για τον λόγο που δεν έχει δισκογραφική εταιρεία, αλλά απάντησε και στους haters που λένε ότι… την έχει ψωνίσει!

Σαν 17χρονο πια αγόρι, ασχολείσαι με τα κορίτσια; Φλερτάρεις;
Δεν πολύ ασχολούμαι και πολύ, γιατί το μυαλό μου είναι στην δουλειά. Εντάξει σαν παιδί και εγώ φλερτάρω, αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια. Έχω χρόνια μπροστά μου για αυτά.

Τι συνέβη με την Heaven και λύθηκε το συμβόλαιο;
Τι έγινε με την Heaven; Για κάποιους λόγους οι άνθρωποι που ασχολούνται με εμένα, οι έμπιστοι και οικογενειακού πλαισίου άνθρωποι, ξέρουν καλύτερα τι είναι σωστό και τι λάθος για μένα και αποφάσισαν κάποια πράγματα, πάντα για το καλό μου, με τη σύμφωνη γνώμη μου. Εγώ δεν έχω κανένα θέμα με τη Heaven, στις υποχρεώσεις μου ήμουν σωστός και τήρησα τα πάντα. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Μερικοί από τους ορούς του συμβολαίου της Heaven ήταν πέρα από τα όρια δεσμευτικοί για εμένα και την καριέρα μου.Είμαι μονός μου, συνεχίζω μονός μου και δεν βρίσκομαι σε αναζήτηση κάποιας άλλης δισκογραφικής εταιρείας. Με αγάπη για τη μουσική, συνεχίζω και προσπαθώ. Προθυμοποιήθηκαν και με βοήθησαν άνθρωποι, όπως ο κ. Βασίλης Γαβριηλίδης και η κα. Αγγελική Μακρυνιώτη. Είμαι σε αναμονή να παραλάβω το χρηματικό έπαθλο και το αυτοκίνητο μου.

Πηγή: mediamagazine.gr

Σχόλια