Γεράσιμος Ανδρεάτος και Σοφία Παπάζογλου υπόσχονται αξέχαστες μουσικές στιγμές στις Γραμμές.

Γεράσιμος Ανδρεάτος - Σφίγγα

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ένας από τους πιο αυθεντικούς και συνεπείς καλλιτέχνες της γενιάς του και η Σοφία Παπάζογλου, μια λαϊκή ερμηνεύτρια με φωνή που ξεχωρίζει για το συναίσθημα που αποπνέει, έρχονται στη μουσική σκηνή Γραμμές κάθε Κυριακή μεσημέρι.

Στη μουσική τους αυτή συνάντηση, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου, φέρνουν στις Γραμμές τραγούδια αγαπημένα, μεγάλες προσωπικές τους επιτυχίες αλλά και καλά λαϊκά τραγούδια, παραδοσιακά και νησιώτικα.

Στόχος τους να κάνουν κάθε Κυριακή μεσημέρι στις Γραμμές, μια μεγάλη γιορτή όπου η διασκέδαση και το κέφι θα έχουν την πρώτη θέση.

Ταλαντούχοι και σεμνοί ερμηνευτές ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου, με ξεχωριστή και συνεπή πορεία στο τραγούδι γνωρίζουν πολύ καλά το μυστικό της καλής διασκέδασης.

Σοφία Παπάζογλου

Στις Γραμμές ο Γεράσιμος Ανδρεάτος θα ερμηνεύσει τραγούδια τα οποία υπήρξαν σταθμοί στην καριέρα του από τη συνεργασία του με σημαντικούς συνθέτες όπως ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Άκης Πάνου, ο Παντελής Θαλασσινός και άλλοι καθώς και διαχρονικές λαϊκές επιτυχίες που άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου και έχουν αποτυπωθεί στις καρδιές όλων μας.

Η Σοφία Παπάζογλου η ερμηνεύτρια με τη βαθιά, αισθαντική φωνή και τον δυναμισμό που χαρακτηρίζει τη χροιά της, θα κάνει ένα μεγάλο οδοιπορικό στο λαϊκό και παραδοσιακό τραγούδι το οποίο υποστηρίζει χρόνια τώρα.

Βασίλης Προδρόμου – τραγούδι
Παναγιώτης Στεργίου – μπουζούκι
Ντάσος Κούρτης – ακορντεόν
Νίκος Καινούργιος – κιθάρα
Γιάννης Καραμανώλας – μπάσο
Νίκος Τσιασπούλης – κρουστά
Μανώλης Κότορος – βιολί & τραγούδι

Δείτε παρακάτω την αφίσα:

Γεράσιμος Ανδρεάτος και Σοφία Παπάζογλου

Γεράσιμος Ανδρεάτος και Σοφία Παπάζογλου στις Γραμμές

Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 2103414350, 6986130016
Ημέρες λειτουργίας: Κυριακή

Σχόλια