Ο Γιώργος Μαργαρίτης, έρχεται κι αυτό το χειμώνα στη μουσική σκηνή Γραμμές, μετά την περσινή του επιτυχία, με συνοδοιπόρους γι’ αυτή τη σεζόν, τον εξαιρετικό Νίκο Ζιώγαλα και την λαϊκή ερμηνεύτρια Ελεάνα Παπαϊωάννου. Το σχήμα ξεκινάει τις εμφανίσεις του στις 4 Νοεμβρίου.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης δεν χρειάζεται συστάσεις. Μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής, με δωρική φωνή και αυθεντικό ύφος, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ξέρει να απογειώνει το κοινό του με ένα ρεπερτόριο βασισμένο στις προσωπικές του επιτυχίες αλλά και σε διαχρονικά τραγούδια, μεγάλων συνθετών.

Συνεργασία έκπληξη, στη μουσική σκηνή Γραμμές, ο Νίκος Ζιώγαλας. Ιδιαίτερος καλλιτέχνης με γερή, καθαρή φωνή και αξιοζήλευτη παρουσία στη σκηνή, ο Νίκος Ζιώγαλας, έχει μεγάλη γκάμα ρεπερτορίου: από το δημοτικό τραγούδι έως τη ροκ και το λαϊκό τραγούδι.

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου, μια νέα γνήσια λαϊκή φωνή, έμπειρη πια και ωριμότερη, συμπληρώνει την παρέα στη μουσική σκηνή Γραμμές.

Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει από το λαϊκό και το έντεχνο ως το δημοτικό τραγούδι και υπόσχεται να δώσει μια άλλη διάσταση στα μουσικά δρώμενα της πόλης.

Το πρόγραμμα πλαισιώνουν η Βίκυ Καρνέζη και η Χριστιάνα Γαλιάτσου.

Δείτε παρακάτω την αφίσα:

Μαργαρίτης, Ζιώγαλας, Παπαϊωάννου Γραμμές

Μουσική Σκηνή Γραμμές

Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός Γκάζι

Τηλ. Κρατήσεων: 2103414350, 6986130016

Ημέρες λειτουργίας:  Παρασκευή – Σάββατο

Σχόλια