Η Σοφία Παπάζογλου στο θέατρο "Αλίκη Βουγιουκλάκη" στα Βριλήσσια
Η Σοφία Παπάζογλου με την ιδιαίτερη και αισθαντική φωνή της, μας παρουσιάζει την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στο θέατρο “Αλίκη Βουγιουκλάκη” στα Βριλήσσια ένα πρόγραμμα που βασίζεται  στο τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο «Ο χτύπος της καρδιάς μου». Πρόκειται για  μια επιλογή παλιών λαϊκών τραγουδιών ενορχηστρωμένα όμως με σύγχρονη άποψη και σημερινό ήχο και τραγουδισμένα από καρδιάς για όλους εσάς.

Τραγούδια των αξεπέραστων Τσιτσάνη, Παπαϊωάννου, Γαβαλά, Πάνου, Καλδάρα, Χιώτη, Δερβενιώτη, Βίρβου, Παπαγιαννοπούλου κ.α. που ερμηνεύτηκαν από μεγάλες φωνές εκείνης της εποχής  και για τη Σοφία αποτελούσε όνειρο να τα ηχογραφήσει και να τα συγκεντρώσει σε έναν δίσκο με την δική της φωνή.

Με αφορμή το νέο δίσκο αλλά και αγαπημένα τραγούδια από τις προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές της, τη νέα της δουλειά που είναι στα σκαριά καθώς και τραγούδια εκπλήξεις η Λίνα Νικολακοπούλου επιμελείται το πρόγραμμα της παράστασης «Ο χτύπος της καρδιάς μου» όπου το γνήσιο λαϊκό άκουσμα μπλέκεται με τη νεότερη δημιουργία παρουσιάζοντας μια λαϊκή τραγουδίστρια αλά παλαιά με ψυχή και αίσθημα σημερινό.

Η συναυλία γίνεται με την υποστήριξη του πολιτιστικού συλλόγου «Βράχος Βριλησσού»

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου
Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη: Μεταμορφώσεως Σωτήρος και Υψηλάντου, Βριλήσσια, 2106095505
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμή εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10e, ανέργων 8e

Προπώληση εισιτηρίων:

  • Στα γραφεία του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βριλησσίων (Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης, Μπακογιάννη-Πλαταιών-Υμηττού) 9.00 με 15.00 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής
  • Εκδοτήριο: Ticket Services στην Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
  • Τηλεφωνικά: 210 7234567
  • Online: www.ticketservices.gr

Σχόλια