Γαρμπή και Μενιδιάτης επισκέφθηκαν τον Σαμπάνη και ανέβασαν φωτογραφία. Δείτε περισσότερα…

Η επιτυχία συνεχίζεται στο ACRO Club για ένα τελευταίο ΠαρασκευοΣάββατο 30 και 1 Μαρτίου μετά από 40 δυναμικές εμφανίσεις στο ACRO Club!

Το πιο πρωτοποριακό club της Αθήνας και ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης! Χαμός επικράτησε για για ένα ακόμα εκρηκτικό διήμερο με την διασκέδαση να μην έχει τελειωμό.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο πιο αγαπητός, δημοφιλής και ανατρεπτικός τραγουδιστής της νεότερης γενιάς, ξεσήκωσε και αυτό το διήμερο τους φίλους και θαυμαστές του παρέα με τη Μελίνα Μακρή, τον Steven Τριανταφύλλη και τη Θωμή Απέργη.

Το Acro Club και τον Γιώργο Σαμπάνη απόλαυσαν η Καίτη Γαρμπή παρέα με τον Χρήστο Μενιδιάτη ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από τις δικές τους εμφανίσεις στην Ιερά Οδό.

Γαρμπή και Μενιδιάτης επισκέφθηκαν τον Σαμπάνη

Γαρμπή και Μενιδιάτης επισκέφθηκαν τον Σαμπάνη

Δεν παρέλειψαν μάλιστα να τον επισκέφτηκαν και στα καμαρίνια για να τον συγχαρούν από κοντά!

Special guest οι Goin&Through που ξεσήκωσαν με τη σειρά τους με ένα δυνατό live performance από αγαπημένα τραγούδια, ενώ το dj set ανέλαβε με τεράστια επιτυχία η πιο hot και αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη όπου ανέβασε το κοινό με τις ιδιαίτερες μουσικές της επιλογές ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς θαμώνες.

Ο παλμός της διασκέδασης να είναι στα ύψη χτύπησε και πάλι στο ACRO Club, στον ωραιότερο χώρο της Αθήνας, που ανέτρεψε και καθιέρωσε τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης παρουσιάζοντας το πιο πρωτοποριακό και δυναμικό μουσικό θέαμα με τρομερή επιτυχία οδηγώντας το για άλλη μια σεζόν στην κορυφή της προτίμησης του κοινού!

Γαρμπή και Μενιδιάτης επισκέφθηκαν τον Σαμπάνη

Σχόλια