Κωνσταντίνος Αργυρός Fantasia

Κάθε βράδυ στο Fantasia είναι ξεχωριστό. Για ακόμη ένα τριήμερο το νυχτερινό κέντρο  αποτέλει τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης στην νυχτερινή Αθήνα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τα τραγούδια του νέου του δίσκου “Όσα νιώθω” κερδίζει τις εντυπώσεις και εντυπωσιάζει σε κάθε του εμφάνιση. “Το συμπέρασμα”, “Τα κατάφερες” , “Αθήνα-Θεσσαλονίκη” αλλά και το “Όσα νιώθω” είναι απ’ τα αγαπημένα του κοινού που επιλέγει το Fantasia για την διασκέδαση του κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Ελένη Φουρέιρα Fantasia

Δίπλα του η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, με κάθε της εμφάνιση να συνδυάζει φωνή και εντυπωσιακή σκηνική παρουσία που τραβάει τα βλέμματα πάνω της, ενώ με την  νέα της επιτυχία “Τι κοιτάς” δίνει τον δικό της παλμό στο πρόγραμμα.

Πέτρος Ιακωβίδης Fantasia

Μαζί και ο Πέτρος Ιακωβίδης, με το νέο του τραγούδι “Κοριτσάκι μου” που μόλις κυκλοφόρησε να δείχνει ότι θα γίνει ένα απ’ τα αγαπημένα μας.

Και αυτή την εβδομάδα πολλοί ήταν οι επώνυμοι που διασκέδασαν στο Fantasia! Το βράδυ του Σαββάτου, ο  Αντώνης Ρέμος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την παρέα τους διασκέδασαν με το πιο ξεχωριστό πρόγραμμα της Αθήνας, αλλά  και η  Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την παρέα της.

Το βράδυ της Παρασκευής ο Κωνσταντίνος Αργυρός υποδέχθηκε στο Fantasia τον καλό του φίλο αλλά και κουμπάρο του,  Χρήστο Μενιδιάτη. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραχώρησε το μικρόφωνο τον Χρήστο που τραγούδησε τις επιτυχίες του “Τις Κυριακές” , “Τα κλειδιά” αλλά και την επιτυχία του Κωνσταντίνου ΑργυρούΠοτέ Ξανά”.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Σχόλια