Την ώρα που η Ελλάδα μέχρι τον 2ο ημιτελικό ερχόταν 3η στο να περάσει στον τελικό, και 13η-14η στα στοιχήματα της Eurovision για τη νικήτρια χώρα, τα δεδομένα άλλαξαν! Η εμφάνιση των Freaky Fortune μαζί με τον Riskykidd στη σκηνή της Eurovision, στο -τυχερό- #13 τους έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό, ενώ πριν καν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για το ποιες 10 χώρες πέρασαν στο μεγάλο τελικό, η χώρα μας βρέθηκε στην 1η θέση των στοιχημάτων στον ημιτελικό της, και στην 9η θέση στα στοιχήματα για τη νίκη!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα η οποία έχει περάσει σε όλους τους ημιτελικούς, από την καθιέρωση τους το 2004.

Στοιχήματα Eurovision

Η Ελλάδα στην 9η θέση

Η Ελλάδα λοιπόν έρχεται 9η μέχρι στιγμής στα στοιχήματα για τη νίκη στη Eurovision. Την προηγούμενη χρονιά οι Koza Mostra βρίσκονταν στις θέσεις 12-14, καταλήγωντας ωστόσο στην 6η θέση τη βραδιά του τελικού.

To team της ελληνικής αποστολής μαζί με τη Panik Records ανέβασε τη δική τους selfie, λίγα λεπτά μετά την πρόκριση τους στον τελικό.

Η selfie του ελληνικού team

Η selfie του ελληνικού team

 

Από χθες, το “Rise Up” έχει αρχίσει να ανεβαίνει στα iTunes Charts όλης της Ευρώπης! Συγκεκριμένα, το “Rise Up” βρίσκεται στο #17 της Σουηδίας, στο #44 της Δανίας, στο #46 της Νορβηγίας, στο #47 της Φινλανδίας, στο #58 της Λευκορωσίας, στο #62 της Πολωνίας και στο #66 της Ιρλανδίας. Λέτε η απήχηση που έχει το τραγούδι μας στο iTunes chart των χωρών της Σκανδιναβίας, να μεταφραστεί και σε ψήφους το Σάββατο το βράδυ; Όλα είναι πιθανά!

 

Κάντε εγγραφή στο newsletter του GetGreekMusic για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα τελευταία μουσικά νέα. Κάντε κλικ εδώ: http://eepurl.com/rr1_n

Σχόλια