Freaky Fortune & Risky KiddΤο συγκρότημα των Freaky Fortune και Risky Kidd θα διαγωνιστούν στον ημιτελικό της Eurovision στις 8 Μαϊου στην Κοπεγχάγη.

Το τραγούδι «Rise Up» των Freaky Fortune και Risky Kidd από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε το φαβορί ανάμεσα στα υπόλοιπα τραγούδια που διαγωνίσθηκαν για την Ελληνική συμμετοχή.

Στον χθεσινό τελικό επιλογής του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας, το συγκρότημα ανέβηκε στην σκηνή και κατάφερε να ξεσηκώσει τόσο τον κόσμο που βρίσκονταν εκεί όσο και τον κόσμο που έβλεπε από το σπίτι.

Το «Rise Up» είναι σε μουσική και στίχους των ιδίων των Freaky Fortune και Risky Kidd και επελέγη μετά από ψηφοφορία κοινού και κριτικής επιτροπής σε ποσοστό 50/50.

Την βραδιά παρουσίασαν η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Φέτος, κοινό και κριτική επιτροπή αποφάσισαν ομόφωνα να στείλουν το «Rise Up» στη Δανία. Στην πενταμελή κριτική επιτροπή συμμετείχαν ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος, η ερμηνεύτρια Ελπίδα, ο παρουσιαστής/ραδιοφωνικός παραγωγός Θέμης Γεωργαντάς, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΔΤ Αρετή Καλεσάκη και η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του MAD Ρεγγίνα Κουρή.

Σχόλια