Οι ευχές των Kendall και Kylie Jenner στο NINO. Οι διάσημες σταρ ευχαρίστησαν τον ΝΙΝΟ για την συνεργασία τους και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία, ενώ αποκάλυψαν ότι σκοπεύουν σύντομα να έρθουν στη χώρα μας.

Οι ευχές των Kendall και Kylie Jenner στο NINO

Ο λόγος για την Kendall και Kylie Jenner που επέλεξαν τον ΝΙΝΟ για να φορέσει τις δημιουργίες τους. Ο εν λόγω τραγουδιστής εδώ και 15 χρόνια διαφέρει και θεωρείται μια από τις πιο αινιγματικές και μυστηριώδεις προσωπικότητες στο χώρο της Ελληνικής μουσικής σκηνής .

Ο καλλιτέχνης εκπροσώπησε το παγκοσμίως γνωστό fashion brand, στο δημοφιλέστερο music fashion event, τα MadWalk. Μια εμφάνιση που χαρακτηρίστηκε ως εκθαμβωτική και εκρηκτική. Ο γνωστός τραγουδιστής  ερμήνευσε το κλασικό πλέον κομμάτι των Radiohead, Creep, το οποίο και πρότεινε ο ίδιος στις αδερφές Jenner και το επιτελείο τους και που όπως όλα δείχνουν έχουν μείνει ενθουσιασμένες με το αποτέλεσμα και την επιλογή τους!

Πρόκειται για το act που συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο χθες βράδυ τόσο στα παρασκήνια όσο και κατά τη διάρκεια του event, μιας και ο ΝΙΝΟ βρισκόταν σε συνεχείς skype συζητήσεις με τις Kendall και Kylie Jenner και την ομάδα τους ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό, βασισμένο σε προδιαγραφές εξωτερικού – όπως αρμόζει στον ίδιο και το brand που εκπροσώπησε!

Μάλιστα, λίγο πριν την πολυσυζητημένη εμφάνιση οι ίδιες του έστειλαν ευχαριστήριο μήνυμα, ενώ τόνιζαν πόσο θέλουν να τον γνωρίσουν από κοντά και να συζητήσουν περαιτέρω συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό….

Ο ΝΙΝΟ έχει προσκαλέσει τις αδερφές Jenner φέτος το καλοκαίρι στο αγαπημένο νησί του, τη Ρόδο, όπου και συζητάνε να πραγματοποιήσουν από κοινού κάποια projects – έκπληξη!

Οι ευχές των Kendall και Kylie Jenner στο NINO

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την φοβερή δουλειά που έχετε κάνει και να σας ευχηθούμε καλή τύχη για το show. Θα θέλαμε να στείλουμε και τις θερμές ευχές μας στον καλλιτέχνη που επιλέξαμε, να εκπροσωπήσει την εταιρία και τα ρούχα μας, το Νίνο. Είμαστε βέβαιες ότι θα είναι εκπληκτικός στη σκηνή απόψε! Σκοπεύουμε να έρθουμε στην Ελλάδα για να απολαύσουμε τον ελληνικό ήλιο αλλά και να γνωρίσουμε από κοντά τη συνεργάτιδά μας Άννα Στυλιανοπούλου. Ανυπομονούμε επίσης να γνωρίσουμε το Νίνο και να συνεργαστούμε ξανά μαζί του».

O NINO ανέβασε φωτογραφίες στο προφίλ του στο Instagram

Creep! @kendallandkylie #madwalk2017 #madwalk #madwalkbyaperolspritz

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nino Xipolitas (@ninoxipolitas_official) στις

Δευτέρα 27 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Γήπεδο Ξιφασκίας! @kendallandkylie @madwalk

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nino Xipolitas (@ninoxipolitas_official) στις

Σχόλια