Το 2003 ο ΝΙΝΟ κυκλοφορεί τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο “ΝΙΝΟ ΝΙΝΟ ΝΙΝΟ“.

ΝΙΝΟ ΝΙΝΟ ΝΙΝΟ

Στην πρώτη δισκογραφική του δουλειά ο ΝΙΝΟ μας χαρίζει 13 υπέροχα τραγούδια, ερωτικές μπαλάντες, στην πλειοψηφία τους, αλλά και τραγούδια με λαϊκά και pop στοιχεία. Τραγούδια που μας κάνουν να τον λατρεύουμε ακόμη περισσότερο.

Τη μουσική στα 7 τραγούδια του cd υπογράφει ο επιτυχημένος συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος. Μουσική έχουν γράψει επίσης ο Χριστόφορος Γερμένης και ο Τάκης Δαμάσχης, ενώ σε δύο τραγούδια του cd τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ένα άλλο νέο ταλέντο, που αναδείχθηκε από το Fame Story, ο Γρηγόρης Πετράκος.

Τους στίχους 7 τραγουδιών έχει γράψει ο Βασίλης Γιαννόπουλος. Η Ναταλία Γερμανού έχει γράψει τους στίχους στο τραγούδι «Χωρίς να σε ξέρω», βασισμένο σε μία ιδέα του ΝΙΝΟ, ενώ συναντάμε επίσης τα ονόματα του Νίκου Γρίτση και του Ηλία Φιλίππου.

Η διεύθυνση παραγωγής είναι του Αντώνη Γούναρη.

To cd περιέχει επίσης bonus video με making of από το studio και live εμφανίσεις του ΝΙΝΟ.

Όπως είχε γράψει και μηνιαίο περιοδικό «Το φαινόμενο ΕΙ Nino έφθασε»!

Πολλοί υποστήριξαν πως ο ΝΙΝΟ έπρεπε να είχε κερδίσει το Fame Story 1 καθώς όπως ισχυριζόντουσαν, είχε όλο τα φόντα για να πετύχει κάτι τέτοιο.

ΝΙΝΟ ΝΙΝΟ ΝΙΝΟ

Ο δίσκος “ΝΙΝΟ ΝΙΝΟ ΝΙΝΟ” κυκλοφορεί από την Heaven music και γίνεται γρήγορα χρυσός ξεπερνώντας σε πωλήσεις τα 20.000 αντίτυπα.

Από τα συνολικά 14 κομμάτια του δίσκου, τα 7 ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν πολύ.

Πάμε να τα θυμηθούμε:

ΝΙΝΟ – ΝΙΝΟ ΝΙΝΟ ΝΙΝΟ | Τα singles

Καλημέρα

Θέλω να σε δω

Χωρίς να σε ξέρω

Όλος ο κόσμος

Σα ναυαγοί

Ας τελειώσουμε

Σκότωσέ με

Σχόλια