Ο ΝΙΝΟ στο Rising Star. Ακόμα ένα επεισόδιο του Rising Star Hot Seat έκλεψε τις εντυπώσεις, χθες, Κυριακή 19 Μαρτίου.

Αγαπημένα τραγούδια, μοναδικές φωνές, λαμπεροί κριτές αλλά και πολλά guest καλλιτεχνών, δημιούργησαν μια ξεχωριστή βραδιά και ένα εκρηκτικό επεισόδιο για το Rising Star. H διαδικασία του επεισοδίου hot seat γνωστή, σε κάθε live αποχωρεί και ένα παίκτης που συγκεντρώνει το χαμηλότερο ποσοστό του κοινού που συμμετέχει στην ψηφοφορία μέσω της εφαρμογής του Rising Star.

ο νινο στο rising star

Όπως μας έχει συνηθίσει το δημοφιλές talent show, κάθε Κυριακή εμφανίζεται και ένας καλλιτέχνης κάνοντας ένα guest και τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες. Έτσι έγινε και στο χθεσινό επεισόδιο του Rising Star που στην σκηνή του εμφανίστηκε ο ΝΙΝΟ ερμηνεύοντας το νέο του τραγούδι αλλά και παλαιότερες του επιτυχίες. Ο γνωστός καλλιτέχνης που είχε καιρό να εμφανιστεί στην τηλεόραση, ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε το τραγούδι “Κάνε με χώμα“, το νέο του single που είναι διαθέσιμο από την Panik Records μας αρέσει πολύ και ο ΝΙΝΟ  με την μοναδική του σκηνική παρουσία έκανε το κοινό του δημοφιλούς talent show, να χειροκροτεί και να τραγουδά μαζί του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΝΙΝΟ, έγινε γνωστός από το talent show, Fame Story, οπότε η παρουσία του στη σκηνή του Rising Star τον έκανε να θυμηθεί την δική του πορεία και εξέλιξη αλλά βοήθησε και τους υποψηφίους που τώρα προετοιμάζουν τον δρόμο στην επιτυχία σε συνεργασία πάντα με τους αγαπημένους σε όλους, κριτές. Ο ΝΙΝΟ, μετά το “Κάνε με χώμα” συνέχισε την εμφάνιση του με παλαιότερα αλλά ιδιαίτερα αγαπημένα τραγούδια, μέσα από τα οποία έχουμε αγαπήσει τον ίδιο, έχουμε αφιερώσει, και έχουμε τραγουδήσει. “Έρωτα μου, αγάπη μου, ζωή μουκαι απαραίτητη μου αναπνοή..” τραγούδησε ο ΝΙΝΟ στο Rising Star και μας ταξίδεψε σε γνώριμα μονοπάτια με τον δικό του τρόπο και το συναίσθημα που βγάζει σε κάθε του ερμηνεία. Στη συνεχεία είπε το τραγούδι “Θεός” και ύστερα το τραγούδι “Καταπληκτικά”  και ξεσήκωσε το κοινό του Rising Star αλλά και εμάς από το σπίτι.

Ο ΝΙΝΟ στο Rising Star – Δείτε το απόσπασμα: 

Σχόλια