Τι ετοιμάζει η Έλενα Παπαρίζου με τους Onirama και ποια είναι η έκπληξη που σύντομα θα μας παρουσιάσουν; Η φωτογραφία που βρήκαμε μαρτυρά πολλά.

Τι ετοιμάζει η Έλενα Παπαρίζου με τους Onirama

Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται στο studio μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της και ετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο της άλμπουμ, το οποίο περιμένουν οι θαυμαστές της με αγωνία.

Ο παραγωγός της και γνωστός στιχουργός, Γιάννης Δόξας, ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram, μια φωτογραφία που απεικονίζεται η pop star μαζί με τον γνωστό front man των Onirama, Θοδωρή Μαραντίνη. Μάλιστα στη λεζάντα ”μαρτύρησε” και κάποιους από τους στίχους, του κομματιού που ετοιμάζουν από κοινού για να συμπεριληφθεί στο νέο της δίσκο.

Λίγο πριν φτάσει στο studio ο Θοδωρής, όπως βλέπουμε από το σχόλιο του

Να εδώ. Στο μεροκάματο του ΤΡΟΜΟΥ. All alone am I ever since your goodbye…all alone with just the beat of my ❤️ #piano_rehearsals

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yannis Doxas (@yannisdoxas) στις

Μάλιστα η Έλενα Παπαρίζου θα συνεργαστεί με τον Αναστάσιο Ράμμο και τον Παύλο Μανώλη από τους Playmen για ένα δυνατό κομμάτι στο νέο δίσκο, με τίτλο ”Αν με δεις να κλαίω”. Πρόκειται για μια δυνατή μπαλάντα που η Έλενα την απογειώνει με την καταπληκτική φωνή της, ενώ ενδέχεται να συμμετέχει στο κομμάτι και ο Αναστάσιος.

 

Σχόλια