Λύθηκε το μυστήριο με τον Σάκη Τανιμανίδη και τους Onirama! Στο νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν λίγη ώρα και ανέβηκε στα social media των Onirama συμμετέχει και ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος είχε φύγει από τον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες των γυρισμάτων του video clip το οποίο περιέχει τοποθέτηση γνωστού προϊόντος και έγινε στο πλαίσιο της νέας του καμπανια!

Νέο μέλος στην ομάδα 😉 @sakiswp

A post shared by Onirama (@onirama) on

Η αλήθεια όμως είναι πως δεν είδαμε σήμερα το video clip αλλά χθες σε διαφήμιση που έπαιξε στην τηλεόραση! Το τραγούδι τίτλων είναι το ομώνυμο τραγούδι του προϊόντος το οποίο έχει διασκευαστεί στα ελληνικά από τους Onirama και έχει τίτλο “Κλείσε τα μάτια“. Στο video clip βλέπουμε να πρωταγωνιστεί ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος κάνοντας βόλτα στην πόλη και θέλοντας να χρησιμοποιήσει τα μέσα μαζικής μεταφοράς συναντά τους Onirama να τραγουδούν! Ενώ στην συνέχεια καταλήγει μαζί τους στην σκηνή την ώρα που τραγουδούν σε συναυλία το νέο τους τραγούδι. Δείτε το video:

Λύθηκε το μυστήριο με τον Σάκη Τανιμανίδη και τους Onirama:

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Onirama έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Σάκη Τανιμανίδη μέσα απο την προηγούμενη εκπομπή που συμπαρουσίαζε μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη. Το World Party ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της ελληνική τηλεόρασης, και το τραγούδι τίτλων το είχαν γράψει και ερμηνεύσει οι Onirama με την φανταστική τους ενέργεια και με τον μοναδικό τους κέφι. Είναι από τα τραγούδια που μας είχαν κολλήσει στο μυαλό γι αρκετό καιρό αφού και ο στίχος ήταν ιδιαίτερα πετυχημένος.

Παρόλα αυτά και το νέο τραγούδι αλλά και η συμμετοχή του Σάκη Τανιμανίδη μας άρεσε πολύ και είναι από τις όμορφες εκπλήξεις που μόνο οι Onirama έχουν το τρόπο να συνδυάζουν μαζί με κάποια νέα κυκλοφορία τραγουδιού τους, ενώ απολαύσαμε και το υποκριτικό ταλέντο του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος μετά το World Party είναι παρουσιαστής του Survivor, ακόμα ενός δημοφιλούς show που γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία.

@sakiswp @thodorismarantinis_official #onirama #yolo #beach #party #guitar #louloulou

A post shared by Onirama (@onirama) on

 

Σχόλια