Η Έλενα Παπαρίζου στη Λυρική Σκηνή κέρδισε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα των εκατοντάδων παρευρισκόμενων που έδωσαν το παρών και γέμισαν και τους πέντε ορόφους της Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο του TEDxAthens.

Η Έλενα Παπαρίζου και οι 8tetto

Η Έλενα Παπαρίζου μαζί με το 8tetto, το μοναδικό αυτόacapella φωνητικό σύνολο παρουσίασαν μία μπαρόκ όπερα και συγκεκριμένα το «Θρήνο της Διδούς» δοσμένη με αντισυμβατικό τρόπο συγκριτικά με τις κλασικές άριες της όπερας.

Η παράσταση ήταν αφιερωμένη στη μουσική και τα όρια και είναι σίγουρο πως ξεπεράστηκαν…

Το GetGreekMusic δεν θα μπορούσε να λείψει από ένα τόσο σπουδαίο γεγονός. Ο κόσμος υποδέχθηκε με τον καλύτερο τρόπο την Έλενα και τους 8tetto, ενώ στο τέλος σηκώθηκαν όλοι όρθιοι και χειροκροτούσαν για μερικά λεπτά αυτή την τόσο σπουδαία ερμηνεία.

Η Έλενα Παπαρίζου στη Λυρική Σκηνή – Δείτε την ανατρεπτική εμφάνισή της

Η Number 1 τραγουδίστρια θέλησε να ευχαριστήσεις τους 8tetto και το TEDxAthens για αυτή τη μοναδική εμπειρία που έζησε. “Χθες το απόγευμα έζησα μία εκπληκτική μουσική στιγμή επί σκηνής με τους 8tetto στο TEDx Athens.

Σας ευχαριστώ! ❤️ #TedXAth

To TEDxAthens είναι ένα πολυσυνέδριο που τα είχε όλα και μάγεψε μικρούς και μεγάλους. Ομιλίες από σπουδαίους ανθρώπους που συγκίνησαν, διάφορες παρουσιάσεις για έρευνα και σκέψη και πολυμορφικά acts. Περισσότερες από 12 ώρες, σε τρεις διαφορετικούς χώρους, το κοινό είχε τη δυνατότητα να απολαύσει αυτό το πολιτιστικό υπερθέαμα και να πάρει μέρος, μιλώντας, συζητώντας, ανταλλάσοντας απόψεις και να φύγει ”γεμάτος” από σκέψεις και συναισθήματα.

Πέρα από τη Λυρική Σκηνή, υπήρχαν άλλοι δυο ειδικά διαμορφωμένοι χώροι. Ο πύργος Βιβλίων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ) ο οποίος λειτούργησε ως η δεύτερη Edge σκηνή και το TEDxAthens Lab, ένας χώρο ειδικά διαμορφωμένος για workshops και δημιουργικές συζητήσεις μεταξύ ομιλητών και συνέδρων.

Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται στο στούντιο αυτή την περίοδο και ηχογραφεί τα κομμάτια του πολυαναμενόμενου νέου δίσκου της. Το νέο της βίντεο κλιπ με τίτλο Haide, κατάφερε να ξεπεράσει τις 100.000 προβολές σε λιγότερο από 24 ωρες, ενώ μέσα σε δυο ημέρες έχει ξεπεράσει τις 190.000 προβολές στο YouTube.

Σχόλια