Η εμφάνιση του Δημήτρη Μπάση στο Rising Star. Ο δημοφιλής ερμηνευτής βρέθηκε στη σκηνή του γνωστού, μουσικού talent show…

Η εμφάνιση του Δημήτρη Μπάση στο Rising Star

Η εμφάνιση του Δημήτρη Μπάση στο Rising Star

Ο καταξιωμένος τραγουδιστής βρέθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου στα studio Kappa, στα Σπάτα και στον προημιτελικό του Rising Star, που μεταδίδεται από την συχνότητα του ANT1.

Χθες και οι 4 κριτές συμμετείχαν στην διαδικασία, όπου ένας αναγκάστηκε να αποχωριστεί έναν παίκτη του.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα ερμήνευσε το τραγούδι “Έχω έναν καφενέ“.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος συγκέντρωσε το 92% των θετικών ψήφων και συνεχίζει στην επόμενη φάση του Rising Star. Και οι 3 κριτές έδωσαν το 5% τους στον Γιάννη. Ο 16χρονος τραγούδησε με τον Δημήτρη Μπάση και τον συμπαίκτη του, Πάνο Σμυρναίο, σε μια πολύ ξεχωριστή στιγμή, με το κοινό να μην συγκρατεί τον ενθουσιαμό του.

Ο Πάνος Σμυρναίος από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα ερμήνευσε το τραγούδι “Τι να θυμηθώ“.

Ο Πάνος συγκέντρωσε το 83% των θετικών ψήφων και συνεχίζει στην επόμενη φάση του Rising Star. Και οι 3 κριτές έδωσαν το 5% τους στον Πάνο.

Στον γύρο της δεύτερης ευκαιρίας ερμήνευσε το τραγούδι “Μικρή πατρίδα” συγκεντρώνοντας το 90% των θετικών ψήφων. Και οι 4 κριτές έδωσαν το 5% τους στον Πάνο.

Λίγα λόγια για το παιχνίδι…
Rising Star, το πιο πρωτοποριακό και διαδραστικό talent show παγκοσμίως που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ ενεργού συμμετοχής των τηλεθεατών στη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων, έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1!

Τους υποψήφιους αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν 4 κορυφαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, ο Κώστας Μακεδόνας και ο Χρήστος Μάστορας (Frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES) παίρνουν θέσεις και ετοιμάζονται να μας χαρίσουν δυνατές στιγμές.

Την παρουσίαση του Rising Star αναλαμβάνει ο Γιώργος Λιάγκας. Οι auditions του Rising Star που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Γιάννενα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Κύπρο, σημείωσαν ρεκόρ συμμετοχών. Συνολικά, 3500 άτομα έλαβαν μέρος στις auditions με στόχο να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Ο μεγάλος νικητής του ελληνικού Rising Star θα λάβει δυο μοναδικά έπαθλα. Ένα πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven Music αξίας 35.000€ καθώς και το χρηματικό ποσό των 50.000€. Το Rising Star έχει ανατρέψει τα δεδομένα στα talent shows παγκοσμίως αποτελώντας την απόλυτη καινοτομία στην τηλεοπτική ψυχαγωγία.

Σχόλια