Είναι τρομακτική η ομοιότητα που έχει η κόρη της Ελευθερίας Αρβανιτάκη με την μητέρα της.

Ελευθερία Αρβανιτάκη

Εκτός από τη μουσική, είναι και τα παιδιά μου η ζωή μου. Είναι και οι άνθρωποι μου η ζωή μου. Απλώς, όλο αυτό είναι ένα” είχε δηλώσει κάποτε η αγαπημένη ερμηνεύτρια και έχει απόλυτο δίκιο.

Η κόρη της Αντιγόνη έχει πολλές ομοιότητες με την μητέρα της και αυτό απεικονίζεται και στην φωτογραφία που τις έχουν τραβήξει μαζί.

Η Ελευθερία έχει μία κόρη, την Αντιγόνη, από τον πρώτο της γάμο, καθώς και ένα γιο, τον Λεωνίδα, από το γάμο της με τον εικαστικό Γιώργο Χατζημιχάλη.

Η κόρη της Ελευθερίας Αρβανιτάκη

Η κόρη της Ελευθερίας Αρβανιτάκη

Η τραγουδίστρια με την κρυστάλλινη φωνή τόνισε πως στα πρώτα της βήματα είχε σκεφτεί σοβαρά να αποσυρθεί από το τραγούδι.

“Είχα αποφασίσει να αποσυρθώ και να τελειώνω να σταματήσω (μετά την Αθηναϊκή κομπανία). Ήρθαν έτσι οι συγκυρίες και οι μουσικές και έτσι συνεχίστηκε… Το τραγούδι είναι η δεύτερή μας ζωή. Αν η πρώτη είναι η προσωπική, η δεύτερη ζωή είναι της μουσικής και εξίσου πολύτιμη”.

Με αφορμή αυτό η παρουσιάστρια του Happy Day, Σταματίνα Τσιμτσιλή θυμήθηκε την αδυναμία που είχε ο πατέρας της στην Ελευθερία Αρβανιτάκη.

“Την Αρβανιτάκη την αγαπούσε πολύ ο μπαμπάς μου, καλή του ώρα, και θυμάμαι που μας είχε πάει σε μία απογευματινή συναυλία, και μας φαινόταν πολύ περίεργο. Ήταν το πρώτο πρόγραμμα που είχα παρακολουθήσει σαν παιδάκι”.

Σχόλια