Σε ένα μοναδικό live – έκπληξη, με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών, θα παρουσιαστεί το album «Του Κόσμου Αυτό Το Κάτι», που έγραψαν ο Χρυσόστομος Καραντωνίου και ο Νίκος Μωραΐτης και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Αρβανιτάκη, Λιδάκης, Μητσιάς, Νταλάρας, Πρωτοψάλτη, Στόκας

Η παρουσίαση θα γίνει την προσεχή Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου, στις 20:30, στο «Κρεμλίνο» (Χαϊδαρίου 6, Πειραιάς), παρουσία των δημιουργών, αλλά και κάποιων από τους καλλιτέχνες που ερμηνεύουν τα τραγούδια του album.

Γιώργος Νταλάρας, Μανώλης Μητσιάς, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μπάμπης Στόκας, Μανώλης Λιδάκης, Ελένη Ροδά και Πάνος Παπαϊωάννου θα είναι παρόντες στην εκδήλωση, στη διάρκεια της οποίας θα γίνει ένα αυτοσχέδιο, παρεΐστικο live.

Το album «Του Κόσμου Αυτό Το Κάτι» αποτελεί έναν σημερινό λαϊκό δίσκο, που ενσωματώνει τις μνήμες του κλασικού λαϊκού τραγουδιού. Τα έντεκα τραγούδια ερμηνεύουν, καθένας με τον ξεχωριστό του τρόπο, οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μανώλης Λιδάκης, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Πάνος Παπαϊωάννου, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελένη Ροδά, Μπάμπης Στόκας και Ελένη Τσαλιγοπούλου. Ήδη έχουν ξεχωρίσει το ομότιτλο κομμάτι με τη μαγική ερμηνεία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, «Το Κλαδί» που ερμηνεύει μοναδικά η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και το «Αποτυπώματα» ένα ιδιαίτερο χασάπικο με τη φωνή του Γιώργου Νταλάρα.

Σχόλια