Τα τρυφερά λόγια του Δήμου Αναστασιάδη για την Τζένη Θεωνά σίγουρα δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

Τα τρυφερά λόγια του Δήμου Αναστασιάδη

Η φιλία είναι για τον τραγουδιστή μεγάλο κεφάλαιο. Μια φιλία, εκείνη με τον Μιχάλη Κουινέλη (Stavento), τον έκανε να πάρει μέρος σε ένα ακόμα talent show, το Voice. «Είναι αυτό που σου περιέγραψα, αν μου αρέσει κάτι, θα το κάνω και δεν θα το σκεφτώ δεύτερη φορά. Έχουμε κάνει πολύ καλή παρέα με τον Μιχάλη. Έτσι, μου πρότεινε να πάω ως σύμβουλος. Σκέφτηκα πως θα περάσουμε τέλεια. Ούτως ή άλλως, ο ρόλος μου ήταν πολύ συγκεκριμένος, δεν είναι ότι εκτέθηκα. Δεν ήμουν σε μία κριτική επιτροπή, ώστε να έχω το βάρος που είχε ο Μιχάλης. Ήταν πολύ όμορφη εμπειρία. Αν το σκεφτόμουν δεύτερη φορά, δεν ξέρω τι θα γινόταν» λέει. Στο Survivor θα πήγαινε; “Όχι. Δεν θα μπορούσα να με φανταστώ επί μήνες σε ένα νησί, χωρίς να βλέπω τους δικούς μου.”

Τα Μέσα, όπως και ο κόσμος, θεωρεί ότι του έχουν φερθεί όμορφα. Τον ενοχλεί όταν βλέπει δημοσιευμένες φωτογραφίες του με τη σύντροφό του, Τζένη Θεωνά; «Όχι, δεν με ενοχλεί. Μου αρέσει καμιά φορά γιατί τις σχολιάζουμε μαζί. Λέμε ο ένας στον άλλο πόσο όμορφοι έχουμε βγει» λέει γελώντας.

Τα τρυφερά λόγια του Δήμου Αναστασιάδη

Ο Δήμος προσπαθεί να προστατεύει την προσωπική του ζωή, κάτι που, όπως λέει, του βγαίνει φυσικά. «Όταν επιλέγεις να είσαι με έναν άνθρωπο και αγαπιέστε, μοιραία τον προστατεύεις και σε προστατεύει. Δεν θες σε καμία περίπτωση να κάνεις κακό στον άνθρωπό σου» τονίζει. Αναρωτιέμαι αν είναι άνθρωπος που ονειρεύεται να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. «Δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να μην κάνω οικογένεια, να γεράσω και να είμαι μόνος, χωρίς παιδιά. Έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια που θαυμάζω. Μου είναι οικείο και το θέλω στη ζωή μου. Δεν πιστεύω πως πρέπει να γίνει με το ζόρι. Είναι κάτι που έρχεται μόνο του» συμπληρώνει. Νιώθει ότι έχει βρει τον άνθρωπό του στο πρόσωπο της όμορφης ηθοποιού; «Σε αυτή τη φάση, με τα συγκεκριμένα δεδομένα, θεωρώ ότι έχω δίπλα μου έναν υπέροχο άνθρωπο, όμως πιστεύω ότι η οικογένεια είναι κάτι διαφορετικό. Δεν αποκλείω τίποτα στη ζωή μου. Είμαι ευτυχισμένος στη φάση που είμαι και όλα έρχονται κατόπιν ευτυχίας» εξομολογείται.

πηγή: People Greece

Σχόλια