Ο Δήμος Αναστασιάδης επιστρέφει με νέο κομμάτι που τιτλοφορείται “Σ’ έχω χάσει“.

Δήμος Αναστασιάδης - Σ' έχω χάσει

Είναι σκληρό να συνειδητοποιείς ότι ο άλλος δεν σε θέλει πια και ότι στην πραγματικότητα ευθύνεσαι εσύ γι΄αυτό. Όμως, αν ένα τραγούδι με δυναμικό pop-rock ρυθμό και σύγχρονους ρεαλιστικούς στίχους που παραδέχονται την αλήθεια, δεν μπορεί να σε βοηθήσει να αλλάξεις και ταυτόχρονα να σε γεμίσει δύναμη για να ξαναπροσπαθήσεις να τον κερδίσεις, τότε τι θα μπορούσε;

«Μια συγγνώμη, και δυο, κι εκατό να σου πω
Τι θα αλλάξει;
Όσο κι αν σ ‘αγαπώ
Δεν θα ΄ρθω να σε βρω
Αν δεν σκοτώσω
Τον κακό μου εαυτό που σε πλήγωσε τόσο»

Ο γοητευτικός τραγουδιστής και δημιουργός Δήμος Αναστασιάδης καταθέτει με το νέο του single «Σ’ Έχω Χάσει» ένα ακόμη απογειωτικό κράμα pop-rock διάθεσης στα ίχνη -αν και τόσο διαφορετικό ταυτόχρονα- του πολύ αγαπημένου «Τάσεις Καταστροφής».

Οι στίχοι είναι και πάλι της ταλαντούχας Λίνας Δημοπούλου, με την οποία έγραψαν μαζί την πρόσφατη επιτυχία «Θα Πετάξω».

Μάλιστα ο Δήμος Αναστασιάδης πρόσφατα είχε αναφερθεί και στο προηγούμενο single του με τίτλο “Θα πετάξω” λέγοντας:

“Θα πετάξω πάνω απ’ όσα με κρατούν δέσμιο. Αυτό λέει το τραγούδι. Όλοι έχουμε μία μπάλα στο πόδι, που την κουβαλάμε κατά μονάς ή από κοινού ως λαός. Η ελευθερία, όμως, είναι κάτι που μπορεί να το βρει κανείς ακόμα και υπό ασφυκτικές συνθήκες, είναι μία κατάσταση ψυχική. Πρέπει να υψωθούμε πάνω από τα δεσμά μας. Αυτό είναι το πνεύμα του τραγουδιού. Νομίζω θα συμφωνούσε και η Λίνα Δημοπούλου, η στιχουργός”.

Αποκάλυψε μάλιστα και αν θα ασχολιόταν ποτέ με κάποια άλλη τέχνη πέρα από το τραγούδι.

“Όχι, καθόλου. Η μουσική δεν έχει όρια. Είναι ένα σύμπαν ανεξάντλητο και δεν μου λείπει κάτι άλλο καλλιτεχνικά. Μου αρέσει πολύ να είμαι θεατής, να πηγαίνω θέατρο και σινεμά και φλερτάρω με την ιδέα ενός ωραίου -ίσως πιο κινηματογραφικού- βιντεοκλίπ”.

Το νέο single του Δήμου Αναστασιάδη κυκλοφορεί από την Cobalt music.

Άκουσέ το:

Σ’ έχω χάσει – Δήμος Αναστασιάδης

Σχόλια