Για το αν θα πήγαινε κριτής σε talent show ο Δημήτρης Μπάσης, αλλά και για πολλά ακόμη μίλησε σε συνέντευξη του ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Δημήτρης Μπάσης στο Happy Day

“Είναι ένα φαινόμενο όλο αυτό. Το κάθε κανάλι με το ίδιο πρότζεκτ, αλλά με διαφορετικό τίτλο, όπως το ονομάζει το καθένα, «X-Factor» το ένα, «Voice» το άλλο… Αυτό το φαινόμενο είναι πάνω από μια δεκαετία και σκεφτόμουν ποιο παιδί από αυτά που έχουν κερδίσει από τα talent shows, κάνει μια λαμπρή καριέρα σήμερα… Δεν μπόρεσα να βρω κάποιον που να πω: «Μπράβο, βγήκε από talent shows κι αυτό-έδωσε μια ευκαιρία σ’ ένα παιδί». Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ο μηχανισμός της δισκογραφίας όπως παλαιοτέρα, τα νέα παιδιά δεν έχουν άλλο τρόπο να δείξουν ότι είναι καλοί και να τους δοθεί μια ευκαιρία. Δεν κατηγορώ το γιατί πηγαίνουν τα παιδιά ή γιατί τα κανάλια έχουν επενδύσει, όμως αναρωτιέμαι και στεναχωριέμαι γιατί δεν έχει βγει κάποιο παιδί που να λέμε σήμερα ότι αυτός βγήκε από εκεί και μπράβο του και μπράβο και στα talent shows για την προσφορά τους, που έχουμε και κάποιους που βγήκαν από εκεί και κάνουν λαμπρή καριέρα. Αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει. Το γιατί πηγαίνουν οι καλλιτέχνες στα talent shows… εντάξει… Η τηλεόραση έχει μία δύναμη και ο καθένας προσπαθεί να την εκμεταλλευτεί και καλά κάνει”

δηλώνει στο Λοιπόν ο Δημήτρης Μπάσης ενώ αποκαλύπτει αν θα συμμετείχε σαν κριτής σε κάποιο show.

Θα πήγαινε κριτής σε talent show ο Δημήτρης Μπάσης;

“Με κάποιες προϋποθέσεις, βλέποντας τι είναι αυτό και ποιοι είναι οι υπόλοιποι στην κριτική επιτροπή, αυτά θα κοιτούσα”.

Ύστερα από πέντε χρόνια δισκογραφικής απουσίας, με φανερά ανανεωμένο ήχο αλλά πάντα με την ίδια διάθεση και την ίδια αγάπη για το καλό τραγούδι, ο Δημήτρης Μπάσης επιστρέφει με ένα τραγούδι εξωστρεφές, σε στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου και μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου. Το κομμάτι φέρει τον τίτλο “Αν μ’ αγαπάς“.

Σχόλια