Πάμε να θυμηθούμε μερικά αγαπημένα τραγούδια του Δημήτρη Μπάση, με αφορμή την μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί προς τιμήν του για τα 20 χρόνια του στην δισκογραφία.

αγαπημένα τραγούδια του Δημήτρη Μπάση

Ο Δημήτρης Μπάσης υποδέχεται για πρώτη φορά το κοινό στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι για να γιορτάσει μαζί του αλλά και με εκλεκτούς καλεσμένους – φίλους τη συμπλήρωση των 20 χρόνων στη δισκογραφία.

20 χρόνια Δημήτρης Μπάσης | Μια μοναδική συναυλία στην Τεχνόπολη

Ο Δημήτρης Μπάσης, ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πάθος και αυθεντικότητα, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, βρίσκεται στην πιο ώριμη περίοδο της καλλιτεχνικής του πορείας. Συμπληρώνοντας είκοσι χρόνια σημαντικής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα, στήνει μια μοναδική συναυλία-γιορτή με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών!

Τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά ερμηνευμένα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του Δημήτρη Μπάση, θα μας ταξιδέψουν, θα μας θυμίσουν στιγμές του παρελθόντος, θα μας ψυχαγωγήσουν και ταυτόχρονα θα ξαναζωντανέψουν σημαντικούς σταθμούς της καριέρας του.

Κέρδισε προσκλήσεις για τη συναυλία “20 χρόνια Δημήτρης Μπάσης στην Τεχνόπολη”

Σε μια τέτοια επετειακή βραδιά, δεν θα μπορούσαν να λείψουν αγαπημένοι φίλοι του Δημήτρη, με τους οποίους έχει συνεργαστεί και τους ενώνουν ιδιαίτερες μουσικές συναντήσεις είτε δισκογραφικές είτε ζωντανών εμφανίσεων.

Τη σκηνή της Τεχνόπολης θα μοιραστεί ο Δημήτρης Μπάσης με τους εξής εκλεκτούς καλεσμένους (με αλφαβητική σειρά): Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννη Ζουγανέλη, Ανδρέα Κατσιγιάννη, Γιάννη Κότσιρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Θάνο Μικρούτσικο, Χρήστο Νικολόπουλο, Γιώργο Νταλάρα και Μίλτο Πασχαλίδη.

Πάμε να θυμηθούμε μερικές μεγάλες επιτυχίες του:

Αγαπημένα τραγούδια του Δημήτρη Μπάση

Τα χαμοπούλια (1997)

Ψίθυροι καρδιάς (1997)

Αγρίμι μεθυσμένο (1998)

Σπασμένο καράβι (2001)

Κι έφυγα (2003)

Η ζωή (2003)

Άκου (2003)

Δύσκολη καρδιά (2004)

Γεια σου λοιπόν (2005)

Παροδικό (2005)

Θεέ μου (2007)

Σχόλια